طرز تهیه کاپ کیک هلو

زمان مطالعه: ۴ دقیقه

چطور یک کاپ کیک هلو خوشمزه تهیه کنیم؟

ماگ کیک یا همان کاپ کیک همان طور که از نامش پیداست کیکی است که در لیوان و یا کاپ درست می‌شود و معمولا پخت آن سریع است. به اصطلاح به آن کیک فنجانی نیز می‌گویند. گاهی در لیوان‌های دسته دار و بزرگ سرامیکی کاپ کیک را درست می‌کنند و گاه نیز از پیاله رمکین یا فنجان سرامیکی استفاده می‌کنند.

ظرف کاپ کیک باید مناسب باشد تا بتواند حرارت بالا را تحمل کند و در دمای بالا آسیب نبیند و بعد از پخت نیز در همان ظرف نیز سرو می‌شود. ماگ کیک را معمولا می‌توان با انواع نوشیدنی‌های گرم و سرد سرو کرد.

در واقع هر نوع کیک را به دلخواه می‌توان به کاپ کیک تبدیل کرد و سرو کرد. به طور مثال کیک دارچینی را می‌توان در حجم کمتر به صورت ماگ کیک درست کرد. در نتیجه انواع کاپ کیک را می‌توان تهیه کرد و به دلخواه درست کرد.

در این مقاله سعی داریم طرز تهیه کاپ کیک هلو که بسیار مناسب فصل تابستان است را با شما به اشتراک بگذاریم و امیدواریم از خواندن آن لذت ببرید.

ماگ کیک هلو

مواد مورد نیاز کاپ کیک هلو

  • آرد گندم ۹۰ گرم یا ۶ قاشق غذاخوری
  • شکر ۴ گرم یا ۲ قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • پوره هلو ۱ قاشق غذاخوری
  • روغن ۱ قاشق غذاخوری
  • ماست یونانی ۱ قاشق غذاخوری
  • بکینگ پودر ۱/۲ قاشق چای خوری
  • وانیل نوک قاشق چای خوری
  • هلو برای تزئین مقداری

مروری بر خواص مواد مذکور

آرد گندم:

آرد گندم به عنوان ماده اصلی کاپ کیک هلو ، از گندم تهیه می‌شود و طی فرآیندهایی به آرد تبدیل می‌شود. با اینحال این فرآیند چیزی از خواص گندم کم نمی‌کند. گندم برای رفع مشکلات بارداری و دوران شیردهی بسیار مفید است. همچنین فرآورده‌هایی که از گندم به دست می‌آیند بسیار مقوی هستند از جمله: انواع حلوا ، کاچی و انواع کیک.

مطلب مرتبط: طرز تهیه کیک آناناس

آرد گندم برای درمان گوارش و مسائل مربوط به بیماری های گوارشی مناسب است. گندم دارای مقادیر زیادی از ویتامین B می‌باشد. به همین دلیل برای بیماری‌های قلبی و التهابات پوستی مفید است.

تخم مرغ:

تخم مرغ به دلیل دارا بودن مقدار زیادی کلسترول در قسمت زرده تا مدتی مضر شناخته شده بود اما با تحقیقات بسیاری از دانشمندان این مسئله رد شد و معلوم شد که خوردن تخم مرغ بسیار برای سلامتی انسان ضروری است و کلسترول موجود در زرده تخم مرغ اصلا مضر نیست و از نوع کلسترول خوب محسوب می‌شود. تخم مرغ غنی از امگا۳ است و همچنین منبع کاملی از ویتامین D است که به جذب کلسیم برای بدن به شدت کمک می‌کند.

هلو:

هلو یک میوه خوشمزه مخصوص فصل تابستان است که می‌توان با آن انواع کیک‌ها از جمله کاپ کیک هلو و انواع نوشیدنی‌ها را درست کرد. هلو یک میوه کم کالری است و قسمت اعظم این کالری را کربوهیدرات شامل می‌شود. هلو دارای آهن، ویتامین K و همچنین دارای پتاسیم است. به همین دلیل برای قلب بسیار مفید است. همچنین دارای آنتی اکسیدان می‌باشد که برای جلوگیری از سرطان بسیار مفید است.

ماست یونانی:

ماست یونانی که در تهیه کاپ کیک هلو استفاده می شود، پروتئین زیادی دارد و همچنین کربوهیدرات آن بسیار کم است. باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود. سرشار از کلسیم و ویتامین B12 است. برای تقویت استخوان‌های بدن بسیار مفید است. ماست یونانی یک غذای کامل به حساب می‌آید و برای همین یک خوراکی مفید برای بعد از تمرینات ورزشی است.

طرز تهیه کاپ کیک هلو

کیک هلو

ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل را درون ظرف با دور تند همزن هم می‌زنیم. این کار را به مدت ۱۰ دقیقه انجام می‌دهیم تا کاملا تخم مرغ کرم رنگ و کش دار شود. در مرحله بعد پوره هلو را از صافی رد می‌کنیم و با روغن و ماست یونانی به تخم مرغ اضافه می‌کنیم در ادامه به مدت ۳۰ ثانیه با دور متوسط همزن هم می‌زنیم تا مواد با هم مخلوط شوند.

در نهایت آرد و بکینگ پودر را الک کرده و به مواد قبلی اضافه می‌کنیم و با لیسک مواد را آرام از کناره‌های ظرف هم می‌زنیم تا کاملا مخلوط شوند. در کاپ کیک هلو به دلیل وجود پوره هلو از شکر کمتری استفاده می‌کنیم و همچنین چون هلو میوه بسیار آبداری است پس نیازی به شیر نداریم.

فر را از قبل در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می‌کنیم تا گرم شود. کف و دیواره‌های ماگ یا رمکین مورد نظر را کمی چرب می‌کنیم و مواد کیک را داخل آن می‌ریزیم و چند برش نازک هلو روی آن می‌گذاریم و به مدت ۴۰ الی ۵۰ دقیقه داخل فر می‌گذاریم. توجه داشته باشید که دمای هر فر با فر دیگر معمولا متفاوت است و امکان دارد این مدت زمان با فرهای دیگر کوتاه‌تر باشد.

ارزش غذایی:

  • کالری ۵۱۹
  • کربوهیدرات کل ۷۵ گرم
  • نت کرب ۷۴ گرم
  • فیبر ۱ گرم
  • چربی ۱۹ گرم
  • پروتئین ۱۲ گرم

میانگین امتیازات ۵ از ۵
دیدگاه شما

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.