طرز تهیه بستنی انبه

زمان مطالعه: ۳ دقیقه

یکی از بهترین خوراکی های محبوب دنیا بستنی است که بسیار طرفدار دارد. امروزه در سرتاسر دنیا انواع و اقسام بستنی ها تولید میشود. بستنی در بین کودکان نیز بسیار محبوب است و جزو خوراکی های لذت بخش برای کودکان است. مواد اصلی و پایه تولید بستنی شیر و شکر و خامه است. برای بستنی های میوه ای و طعم دار نیز از میوه های مختلف استفاده میکنند. این خوراکی بی نظیر بیشتر در فصل تابستان استفاده میشود. در واقع بستنی جزو دسرها به حساب می آید. علاوه بر اینکه در کارخانه های بزرگ انواع مختلف بستنی تولید میشود امروزه انواع بستنی های خانگی نیز در خانه درست میشود و به نظر سالم تر و بهداشتی تر هستند. نخستین کارخانه بستنی سازی اولین بار در سال ۱۸۵۱ افتتاح شد.در ادامه با ویستامگ باشد تا با طرز تهیه بستنی انبه آشنا شوید.

به طور کلی انواع بستنی عبارتند از:

بستنی نانی:

بستنی به همراه نان مخصوص که شامل بستنی قیفی میشود و نوع دیگر آن حصیری است که بستنی بین دو لایه نان مخصوص حصیری قرار میگیرد. در اکثر مواقع نیز بستنی با نان وافل نیز سرو می شود که بسیار خوش طعم است.این بستنی در گذشته نیز خیلی مرسوم بود.

بستنی چوبی:

این نوع بستنی به همراه چوب های نازک و باریک است که به عنوان پایه ای برای نگه داشتن محتویات بستنی عمل میکند. هزاران نوع بستنی چوبی وجود دارد که معمولا روکش های متفاوت همچون کاکائو و یا میوه ای دارند.

بستنی اسکوپی:

 

بستنی میوه ای خانگی

همان طور که از نامش پیداست بستنی هایی هستند که با اسکوپ سرو میشوند و شکل و شمایل جذاب و اشتها برانگیزی نیز دارند. این نوع بستنی نیز طعم های مختلف میوه ای دارد و طرفداران بسیاری دارد. به خصوص در ایتالیا این نوع بستنی را روی نان های قیفی شکل قرار میدهند و با سیروپ های خوشمزه آن ها را تزئین میکنند.

کیک بستنی:

این کیک برای افرادی که هم کیک دوست دارند و هم بستنی بسیار مناسب است. معمولا کیک به عنوان ماده خشک و پایه در بالا و پایین بستنی قرار میگیرد و بستنی در وسط این دو لایه قرار میگیرد. بسیار دلنشین است و دسر بی نظیری برای پذیرایی از مهمانان میباشد.

در هر فصلی میتوان با میوه های مخصوص آن فصل بستنی های جذاب و میوه ای درست کرد. بستنی با طعم انبه میتواند انتخاب مناسبی برای فصل تابستان باشد به همین دلیل سعی داریم که در این مقاله طرز تهیه بستنی انبه را با شما به اشتراک بگذاریم.

مواد مورد نیاز برای تهیه بستنی انبه:

  • شیر پرچرب ۱ پیمانه
  • خامه چرب ۲۰۰ گرم
  • انبه ۱ عدد بزرگ
  • شکر ۱۰۰ گرم

مروری بر خواص مواد مذکور:

انبه:

  • کمک به کاهش کلسترول
  • بهبود دهنده گوارش
  • جلوگیری کننده از سرطان
  • کاهش دهنده دیابت
  • دارای مس و آهن
  • بهبود دهنده سیستم ایمنی

شیر:

  • دارای کلسیم و فسفر فراوان
  • جلوگیری از پوکی استخوان
  • دارای ویتامین B
  • دارای پروتئین فراوان

طرز تهیه بستنی انبه

طرز تهیه بستنی انبه خانگی

ابتدا شیر را درون ظرف مناسب میریزیم و روی شعله متوسط قرار میدهیم و شکر را اضافه میکنیم. به مدت ۱۵ دقیقه هم میزنیم تا شیر به خوبی با شکر مخلوط شود و بجوشد. از روی حرارت برمیداریم و هم میزنیم تا شیر از دما بیفتد. وقتی که دمای آن کاهش پیدا کرد خامه را اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کاملا خامه درون شیر حل شود. انبه پوست گرفته شده خرد شده را درون میکسر میریزیم و مخلوط خامه و شیر را نیز به آن اضافه میکنیم و به مدت ۵ دقیقه میگذاریم که کاملا با هم مخلوط شوند. سپس درون ظرف مخصوص فریزر میریزیم و به مدت ۲ ساعت درون فریزر میگذاریم و بعد بیرون می آوریم و بستنی را هم میزنی و دوباره به مدت ۱ ساعت درون فریزر میگذاریم و این کار را تا ۳ بار انجام میدهیم بعد از آن میتوانیم سرو کنیم.

میانگین امتیازات ۵ از ۵
2 نظرات
  1. مژگان می گوید

    عزیزم عالی بود موفق باشی

  2. آزاده می گوید

    بسیار عالی من فکر‌ رو نمیکردم آنقدر راحت باشه فقط سوال
    دمای شیر چند درجه باشه که خامه رو اضافه کنیم؟
    و این که خامه رو کم کم به شیر اضافه کنیم یا یک جا؟

دیدگاه شما

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.