طرز تهیه نان سفید کتوژنیک

زمان مطالعه: 3 دقیقه

نان سفید کتوژنیک و دستور پخت آن

بسیاری از مردم بر این باورند که کتوژنیک دارای محدودیت‌های فراوان است. همچنین تصور بر این است که با حذف کردن نان و برنج آسیب زیادی به بدن وارد می‌شود در صورتی که مصرف زیاد کربوهیدرات آسیب‌های بیشتری به بدن وارد می‌کند. امروزه نیز بسیاری از محققان به این نتیجه رسیده‌اند که مصرف کربوهیدرات می‌تواند آسیب‌های جدی به بدن انسان وارد کند.
با پیشرفت و پیشروی هر چه بیشتر لایف استایل کتوژنیک در جای جای مختلف جهان افراد زیادی توانسته‌اند غذاهای متفاوت و خوش طعمی را ابداع کنند. نان هم یکی از این مواد غذایی است که به شیوه‌های مختلفی توسط افراد مختلفی تهیه شده و سرو می‌شود. نان سفید کتوژنیک یکی از انواع نان هایی است که می توان در رژیم کتوژنیک مصرف کرد.

در این مقاله سعی داریم طرز تهیه ی نان سفید کتوژنیک را با شما به اشتراک بگذاریم.

مواد مورد نیاز

  • آرد نارگیل ۱۰ قاشق غذاخوری
  • خامه ۲ قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • روغن نارگیل ۱ الی ۲ قاشق غذاخوری
  • بکینگ پودر نصف قاشق چای خوری
  • صمغ زانتان نصف قاشق چای خوری
  • نمک ۱ پینچ
  • شوید و کنجد برای تزیین

نان سفید

مروری بر خواص مواد مذکور

آرد نارگیل:

آرد نارگیل جایگزین مناسبی برای آرد گندم است و برای کسانی که دارای لایف استایل کم کربوهیدرات هستند بسیار مناسب می‌باشد و همچنین برای کسانی که به گلوتن حساس هستند بسیار مناسب است. آرد نارگیل به هضم بهتر کمک می‌کند و همچنین برای کاهش وزن مناسب می‌باشد.

روغن نارگیل:

روغن نارگیل نیز برای هضم بهتر مفید است. از پوست و مو محافظت می‌کند و به کاهش وزن کمک می‌کند. همچنین عفونت قارچی را درمان می‌کند.

خامه:

دارای ویتامین A , B2 است. باعث کاهش استرس و تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود. سلامت مو را تأمین و از آسیب دیدگی آن جلوگیری می‌کند.

تخم مرغ:

تخم مرغ از ارزش غذایی بالایی برخوردار است. به همین دلیل به عنوان یک غذای کامل در نظر گرفته می‌شود.

صمغ زانتان:

صمغ زانتان نیز برای کسانی که به گلوتن حساسیت دارند بسیار مفید است. به کاهش کلسترول و کاهش قند خون نیز کمک می‌کند. عمل بلع را نیز آسان‌تر می‌کند.

طرز تهیه نان سفید کتوژنیک

طرز تهیه نان سفید کتوژنیک

ابتدا تخم مرغ را با دور تند همزن می‌زنیم تا کرم رنگ شود. در مرحله بعد خامه را اضافه می‌کنیم و مجددا با همزن هم می‌زنیم. روغن نارگیل را نیز اضافه می‌کنیم.

حال نوبت اضافه کردن مواد خشک است. آرد نارگیل و بکینگ پودر و نمک و صمغ زانتان را اضافه کرده و با لیسک هم می‌زنیم تا کاملا با هم مخلوط شوند. خمیر نرم و منعطفی به دست می‌آید که می‌توان به شکل دلخواه قالب زد و نان را درست کرد.

فر را از قبل در دمای ۱۶۵ درجه گرم می‌کنیم. کف سینی فر کاغذ روغنی می‌اندازیم و مقداری از مواد را برداشته به صورت دایره قالب می‌زنیم و کف سینی می‌گذاریم و در نهایت مقداری شوید و کنجد برای تزیین روی آن‌ها می‌ریزیم.

می‌توانید این نان را با انواع مرباهای کتوژنیک و انواع پنیرهای چرب و املت‌ها استفاده کنید؛ فقط باید توجه داشته باشید که طبق کالری روزانه و ماکروهای خود از این نان مصرف کنید.

ارزش غذایی نان سفید کتوژنیکی:

  • کالری ۶۱۷
  • نت کرب ۱۷ گرم
  • کربوهیدرات کل ۴۶ گرم
  • فیبر ۲۹ گرم
  • چربی ۴۰ گرم
  • پروتئین ۱۷ گرم

میانگین امتیازات ۵ از ۵
دیدگاه شما

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

محدودیت زمانی مجاز به پایان رسید. لطفا کد امنیتی را دوباره تکمیل کنید.