طرز تهیه غذای فوری کتوژنیک

زمان مطالعه: ۳ دقیقه

رژیم کتوژنیک همان طور که از نام آن پیداست رژیمی بر پایه سوخت کتون ها در بدن است. در واقع سوخت کتون جایگزین سوخت کربوهیدرات ها در بدن می شود. همین مسئله باعث کاهش وزن در افراد می شود زیرا مصرف کربوهیدرات و محصولات دارای شکر و قند باعث افزایش وزن و بافت های چربی در بدن فرد می شود.

این رژیم به روند درمان بیماری های زیادی کمک می کند که چندی از این بیماری ها عبارتند از:

  • صرع
  • پارکینسون
  • آلزایمر و غیره.

در این رژیم چربی های سالم نقش پررنگی دارند و البته نمیتوان از نقش مهم پروتئین ها نیز چشم پوشی کرد. فرد با مصرف متعادل چربی سالم و پروتئین و کاهش مصرف کربوهیدرات ها می تواند بدنی سالم و متعادل داشته باشد و وزن اضافی خود را از دست بدهد.

در این مقاله سعی داریم تا طرز تهیه یک غذای کتوژنیک آسان و فوری را با شما به اشتراک بگذاریم و امیدواریم از خواندن این مقاله لذت ببرید.

مواد مورد نیاز:

  • اسفناج پخته شده ۱۰۰ گرم
  • ماهی تن ۱ عدد
  • پیاز ۱ عدد متوسط
  • کره ۲۰ گرم
  • خامه ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک به مقدار لازم
  • زردچوبه نصف قاشق چای خوری
  • پودر سیر ۱ گرم

طرز تهیه غذای فوری کتوژنیک

مروری بر خواص مواد ذکر شده:

اسفناج:

اسفناج یک گیاه پر خاصیت است که هم به صورت خام در انواع سالاد و هم به صورت پخته در بعضی از غذاها استفاده می شود. این گیاه دارای ساقه ای بلند و برگ های پهن است. اسفناج  دارای فیبر فراوانی می باشد و حتی بیشتر از سبزیجات دیگر فیبر دارد و این برای بدن بسیار مفید است. اسفناج دارای مقدار زیادی منگنز و بتاکاروتن است که این دو از آنتی اکسیدان های قوی برای بدن محسوب می شوند به همین دلیل اسفناج مانع از آزاد شدن رادیکال های آزاد می شود. اسفناج مانع از فشار خون بالا می شود و همچنین خطر ابتلا به بیماری قلبی را کاهش می دهد.

ماهی تن:

ماهی تن که در غذای فوری کتوژنیک استفاده می شود، دارای پروتئین فراوانی است و یک وعده غذایی مناسب و مملو از مواد معدنی است. از جمله مواد معدنی موجود در ماهی تن میتوان به سدیم و فسفر و کلسیم اشاره کرد.

مصرف ماهی تن به پیشگیری از سرطان کمک می کند و همچنین به سلامت قلب نیز کمک میکند. ماهی تن دارای مقدار زیادی امگا ۳ است که به کاهش استرس و تقویت بینایی نیز کمک می کند.

طرز تهیه غذای فوری کتوژنیک

غذای فوری کتوژنیک

ابتدا پیاز را نگینی خرد می کنیم و با کره تفت می دهیم کمی بعد نمک و زردچوبه و پودر سیر را اضافه می کنیم. زمانی که پیاز طلایی رنگ شد اسفناج پخته شده را به آن اضافه می کنیم و همراه با پیاز تفت می دهیم. هنگامی که اسفناج به طور کامل سرخ شد تابه را از روی حرارت برمیداریم و خامه را به آن اضافه می کنیم و کاملا مخلوط می کنیم. در نهایت همراه با تن ماهی سرو می کنیم. می توانیم اسفناج خامه ای را در کنار گوشت قرمز و یا مرغ نیز سرو کنیم. این یک غذای فوری و آسان است و برای افرادی که دارای رژیم هستند بسیار مناسب می باشد.

ارزش غذایی:

  • کالری ۴۵۰
  • نت کرب ۹ گرم
  • کربوهیدرات کل ۱۳ گرم
  • فیبر ۳ گرم
  • چربی ۲۴ گرم
  • پروتئین ۴۷ گرم

میانگین امتیازات ۵ از ۵
دیدگاه شما

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.