طرز تهیه نان بادام زمینی کتوژنیک

زمان مطالعه: 4 دقیقه

نان بادام زمینی کتوژنیک و فواید آن

همان طور که می‌دانیم خوردن نان در لایف استایل کتوژنیک مجاز نیست و کربوهیدرات بالایی دارد که فرد با خوردن آن از این لایف استایل خارج شده و به اصطلاح چیت می‌کند.
از طرفی نان بسیار وسوسه برانگیز است و با هر غذایی می‌توان آن را استفاده کرد و در بین ایرانیان بسیار محبوب می‌باشد و از اهمیت بالایی برخوردار است به طوری که اکثر ایرانیان سر سفره حتما نان را می‌گذارند و استفاده می‌کنند. حتی خیلی از افراد با برنج خود نان می‌خورند و این در بعضی مناطق امری کاملا طبیعی است و اگه نان بر سر سفره آن‌ها نباشد تعجب برانگیز است.
خیلی از افراد در رژیم کتوژنیک هوس نان کرده و دوست دارند در وعده‌های غذایی خود از از انواع مختلف آن مانند نان سفید و نان بادام زمینی استفاده کنند. به همین دلیل در این مقاله سعی داریم طرز تهیه یک نان خوشمزه کتوژنیکی دیگر یعنی نان بادام زمینی کتوژنیک را با شما به اشتراک بگذاریم.

مواد مورد نیاز

نان بادام زمینی

  • آرد بادام زمینی ۱۰ قاشق غذاخوری (برای تهیه آرد بادام زمینی مورد نیاز برای تهیه نان بادام زمینی کتوژنیک ، پوست بادام زمینی را می‌گیریم و آن را در دستگاه آسیاب می‌ریزیم و آسیاب می‌کنیم تا به آرد نرمی تبدیل شود فقط باید به این نکته توجه داشته باشیم که تا حدی آسیاب کنیم که به روغن نیفتد)
  • آرد نارگیل ۳ قاشق غذاخوری
  • پودر پروتئین ۱ قاشق غذاخوری
  • پودر اسفرزه ۱ قاشق غذاخووری
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • بکینگ پودر نصف قاشق چای خوری
  • ماست یونانی ۱ قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون به میزان لازم

مروری بر خواص مواد نان بادام زمینی کتوژنیک

طرز تهیه نان بادام زمینی

بادام زمینی:

بادام زمینی از دانه‌های محبوب و مغذی است. برای کاهش ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی مفید است و به کاهش وزن کمک میکند. بادام زمینی حاوی مقدار زیادی پروتئین و چربی سالم است که برای بدن بسیار مفید می‌باشد. میزان کربوهیدرات آن بسیار پایین است که این برای افراد دارای لایف استایل کتوژنیک بسیار مفید بوده و به راحتی می‌توانند از آن استفاده کنند.

آرد نارگیل:

آرد نارگیل بدون گلوتن است و برای افراد دیابتی و حساس به گلوتن و دارای لایف استایل کتوژنیک بسیار جایگزین مناسبی به جای آرد است. دارای روغن طبیعی و با خواص بالاست. به همین به جای آرد گندم در این نان هم مانند نان سفید کتوژنیک از آرد نارگیل استفاده می شود.

پودر پروتئین:

پودر پروتئین مکمل کمکی خوبی برای تأمین پروتئین بدن است و می‌توان روزانه از آن به مقدار مناسب استفاده کرد و پودر پروتئین به عضله سازی به خصوص در ورزشکاران کمک می‌کند. بنابراین ماده مناسبی برای استفاده در نان بادام زمینی کتوژنیک است.

پودر اسفرزه:

اسفرزه به کاهش کلسترول و قند خون کمک می‌کند. وزن را مدیریت کرده و به کاهش اسهال و یبوست نیز کمک می‌کند.

تخم مرغ:

تخم مرغ منبع سرشاری از پروتئین می‌باشد که هر فرد مجاز است در روز ۳ عدد تخم مرغ مصرف کند و بسیار انرژی بخش است. دارای انواع ویتامین‌هاست و به کاهش وزن نیز کمک می‌کند.

ماست یونانی:

ماست یونانی دارای خواص زیادی است که استفاده کمی از آن برای افراد دارای لایف استایل کتوژنیک بلامانع می‌باشد. ماست یونانی به کاهش وزن کمک می‌کند و دارای کربوهیدرات پایین و پروتئین بالایی است. سدیم کمی دارد و دارای پتاسیم بالایی است.

روغن زیتون:

زیتون که آن را طلای سبز می‌نامند بسیار مقوی است و دارای خاصیت زیادی است و دانه‌ای بسیار روغنی است که از روغن آن برای طبخ، طعم دهی به سالاد، تسکین درد مفاصل و غیره استفاده می‌کنند.

برای سلامت قلب و مو بسیار مفید است و افراد برای کاهش وزن و سلامت بدن خود نیز از آن استفاده می‌کنند. ضد التهاب است و مشکلات گوارشی از جمله یبوست را رفع می‌کند.

طرز تهیه نان بادام زمینی کتوژنیک

نان بادام زمینی کتوژنیک

ابتدا تخم مرغ را با همزن می‌زنیم تا وقتی که کرم رنگ شود و بعد پودر پروتئین و پودر اسفرزه و ماست یونانی را اضافه می‌کنیم و مجدد هم می‌زنیم. بعد از مدت کوتاهی آرد بادام زمینی و بکینگ پودر را اضافه می‌کنیم و با لیسک هم می‌زنیم. در نهایت آرد نارگیل را اضافه می‌کنیم تا بتوانیم راحت‌تر خمیر را قالب بزنیم.

خمیر را روی کاغذ روغنی پهن می‌کنیم با وردنه و به صورت دلخواه قالب می‌زنیم. کف تابه روغن زیتون می‌ریزیم و نان را در تابه پهن می‌کنیم و هر وقت که یک طرف آن پخت برمی‌گردانیم تا طرف دیگر بپزد. حرارت باید بسیار کم باشد که روغن زیتون نسوزد و باعث سوختن نان شود. این نان را می‌توان با انواع پنیر و انواع غذاهای کتویی استفاده کرد.

ارزش غذایی:

  • کالری ۷۰۵
  • نت کرب ۱۳ گرم
  • کربوهیدرات کل ۳۳ گرم
  • فیبر ۲۰ گرم
  • چربی سالم ۴۹ گرم
  • پروتئین ۳۶ گرم
دوستان دارای لایف استایل کتوژنیک باید توجه داشته باشند که طبق ماکروهای خود و کالری مصرفی روزانه خود از نان بادام زمینی کتوژنیک استفاده کنند.

میانگین امتیازات ۵ از ۵
دیدگاه شما

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

محدودیت زمانی مجاز به پایان رسید. لطفا کد امنیتی را دوباره تکمیل کنید.