طرز تهیه بادمجان شکم پر کتوژنیک

زمان مطالعه: ۴ دقیقه

بادمجان شکم پر در لایف استایل کتوژنیک

در لایف استایل کتوژنیک می‌توان با بادمجان و کدو سبز و حتی کدوی حلوایی انواع غذاهای شکم پر درست کرد که طعمی بی‌نظیر دارند و در عین حال غذایی مدرن و امروزی به حساب می‌آیند. مانند بادمجان شکم پر کتوژنیک و توپک شکم پر کتوژنیکی

در غذاهای شکم پر کتوژنیک ما می‌توانیم از انواع مواد مجاز برای پر کردن شکم ماده مورد نظر استفاده کنیم. مانند: قارچ، انواع گوشت، انواع سبزیجات و سس‌های مختلف کتویی و پنیرهای چرب و مجاز در این لایف استایل

معمولا برای خوش طعم‌تر شدن غذاهای شکم پر کتوژنیک از انواع پنیر‌های پروسس شده و خوش طعم استفاده می‌کنند که طعم بی‌نظیری به غذا می‌دهند.

در این مقاله سعی داریم تار طرز تهیه ی بادمجان شکم پر کتوژنیک را با شما عزیزان به اشتراک بگذاریم.

مواد مورد نیاز

  • بادمجان دلمه‌ای ۲ عدد
  • قارچ ۳ عدد کوچک
  • ۱\۴ فلفل دلمه‌ای
  • ۱\۴ پیاز
  • گوشت چرخ کرده ۱۰۰ گرم
  • گوجه ۲ عدد متوسط
  • کره یا روغن زیتون یا هر روغن مجاز دیگر به میزان لازم
  • ادویه‌ها : نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم
  • پنیر پیتزا به میزان لازم

مروری بر خواص مواد بادمجان شکم پر کتوژنیک

بادمجان:

بادمجان حاوی مقادیر غنی از فیبر است که به دستگاه گوارش برای هضم غذا بسیار کمک می‌کند. حاوی آنتی اکسیدان می‌باشد که به سم زدایی کبد نیز کمک می‌کند. بادمجان حاوی ویتامین‌های فراوانی است که استفاده از آن به صورت خوراکی یا موضعی در از بین بردن شوره سر تأثیر می‌گذارد.

قارچ:

قارچ یکی از محبوب‌ترین خوراکی‌ها است که امروزه از آن برای تهیه انواع غذاها، ترشی‌ها و پیش غذاها استفاده می‌شود و دارای خواص گوناگونی است. دارای ویتامین‌های خانواده B و همچنین دارای سلنیوم می‌باشد. قارچ سفید دکمه‌ای تنها منبع غیرحیوانی غنی از ویتامین D است.

فلفل دلمه‌ای:

فلفل دلمه‌ای منبع غنی ویتامین C است که برای رشد مو و تقویت مو بسیار مفید می‌باشد. آنتی اکسیدان‌های موجود در فلفل دلمه‌ای به جوان سازی پوست بسیار کمک می‌کند. فلفل دلمه‌ای به تقویت ناخن‌ها نیز کمک می‌کند. دارای ویتامین A است که بسیار برای چشم مفید می‌باشد.

گوجه:

گوجه فرنگی طعمی بی‌نظیر دارد که در اکثر غذاها از آن استفاده می‌شود. گوجه فرنگی دارای ویتامین C و A می‌باشد که خواص آنتی اکسیدانی دارد و به همین دلیل از آسیب به دی ان ای انسان جلوگیری می‌کند. گوجه فرنگی از لخته شدن خون جلوگیری کرده و به تقویت مو و تقویت بینایی نیز کمک می‌کند.

پیاز:

پیاز نیز حاوی آنتی اکسیدان و انواع ویتامین‌ها و مواد معدنی است. از پیاز به صورت خام و پخته استفاده می‌شود و در اکثر غذاها از آن استفاده می‌کنند. پیاز طعم و عطری خوش به غذا می‌دهد. از بیماری‌هایی مانند سرطان و دیابت جلوگیری می‌کند. مقدار زیادی فیبر در پیاز از سرطان روده بزرگ جلوگیری می‌کند.

گوشت قرمز:

گوشت سرشار از پروتئین است و برای بدن ضروری می‌باشد. وجود املاح معدنی به خصوص آهن در گوشت قرمز به رفع کمبود آهن در بدن کمک می‌کند. گوشت قرمز منبع غنی از روی و منیزنیم و فسفر است.

طرز تهیه بادمجان شکم پر کتوژنیک

ابتدا بادمجان‌ها را از وسط به دو نصف تقسیم می‌کنیم و درون بادمجان‌ها را خالی می‌کنیم و کمی نمک روی آن‌ها می‌ریزیم تا تلخی آن‌ها گرفته شود. پیاز را نگینی خرد می‌کنیم و در روغن مورد نظر تفت می‌دهیم. بعد از مدت کوتاهی که پیاز نرم شد ادویه‌ها را اضافه می‌کنیم و کمی دیگر تفت می‌دهیم.

فلفل دلمه‌ای و قارچ را نیز نگینی خرد می‌کنیم و با پیاز تفت می‌دهیم. مواد داخل شکم بادمجان را نیز نگینی خرد می‌کنیم و به مواد قبلی اضافه کرده و با مواد مخلوط می‌کنیم و تفت می‌دهیم.

در مرحله آخر تهیه بادمجان شکم پر کتوژنیک ، گوشت چرخ کرده را نیز اضافه می‌کنیم و حسابی با مواد دیگر تفت می‌دهیم تا جایی که بادمجان‌ها نیم پز شوند.

گوجه فرنگی‌ها را به صورت ریز رنده می‌کنیم و به حالت پوره در می‌آوریم و نصف آن را به مواد ترکیب شده اضافه می‌کنیم تا رنگ و بویی به مواد بدهد.

نصف دیگر پوره گوجه فرنگی را در قابلمه یا ظرف مورد نظر برای طبخ بادمجان‌ها می‌ریزیم و می‌گذاریم تا آب آن گرفته شده و در نهایت کره یا روغن را اضافه می‌کنیم و مقداری نمک و فلفل نیز اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم. تا وقتی که به شکل سس در بیاید و غلظت بگیرد، زیر آن را خاموش می‌کنیم.

در مرحله بعد از موادی که با هم مخلوط کردیم مقداری برمی‌داریم و داخل شکم بادمجان را پر می‌کنیم. باید مواد را داخل بادمجان فشرده کنیم تا موقع پخت به داخل ظرف نریزد.

حال بادمجان‌ها را داخل ظرفی که سس را آماده کرده‌ایم می‌چینیم و روی حرارات ملایم قرار می‌دهیم و در صورتی که سس خیلی غلیظ بود مقداری آب جوش به آن اضافه می‌کنیم تا به پخت بادمجان‌ها کمک کند و درب آن را می‌گذاریم تا آب بیندازد و بادمجان‌ها بپزند.

۱۰ دقیقه قبل از سرو غذا روی بادمجان‌ها مقدار مناسبی پنیر پیتزا می‌ریزیم و اجازه می‌دهیم با حرارت پنیر آب شود و بعد می‌توانیم آن را سرو کنیم.

ارزش غذایی:

  • کالری ۱۰۰۲
  • نت کرب ۳۰ گرم
  • کربوهیدرات کل ۴۳ گرم
  • فیبر ۱۱ گرم
  • چربی ۷۵ گرم
  • پروتئین ۴۵ گرم
دوستان دارای لایف استایل کتوزنیک باید توجه داشته باشند که بادمجان شکم پر کتوژنیک برای ۱ وعده نیست و باید در خوردن آن ماکروها و کالری روزانه را در نظر داشت. پس لطفا با توجه به ماکروها و کالری روزانه خود این غذا را میل کنید.

میانگین امتیازات ۵ از ۵
دیدگاه شما

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.