طرز تهیه توپک شکم پر کتوژنیکی

زمان مطالعه: ۲ دقیقه

تهیه توپک شکم پر کتوژنیکی

در این مقاله سعی دارم غذایی بسیار مناسب برای افراد دارای لایف استایل کتوژنیک ارائه دهم. همان طور که می‌دانیم لایف استایل کتوژنیک بر پایه مصرف چربی‌های سالم و پروتئین و مقدار کافی فیبر است. این غذا همان توپک شکم پر کتوژنیکی است.

توپک شکم پر کتوژنیکی غذایی است که در آن مقدار کافی پروتئین وجود دارد و این غذا را برای یک وعده غذایی بعد از فست مناسب می کند. چون به اندازه کافی مقوی و دارای پروتئین می‌باشد. بسیار سیر کننده است و کمک شایانی به ضعف و گرسنگی می‌کند.

مواد مورد نیاز 

  • گوشت قرمز چرخ کرده پرچرب ۱۰۰ گرم
  • قارچ ۱ عدد متوسط
  • پیاز ۳ حلقه کوچک
  • پیاز رنده شده ۱ قاشق غذاخوری
  • پوره گوجه فرنگی ۱ قاشق چای خوری
  • آرد بادام در صورت تمایل ۱ قاشق غذاخوری
  • ادویه‌ها: نمک و زردچوبه و فلفل و پودر سیر به میزان لازم
  • کره : به مقدار لازم

توپک شکم پر کتوژنیکی

 

مروری بر خواص مواد توپک شکم پر کتوژنیکی

گوشت قرمز:

گوشت قرمز یک ماده ضروری برای بدن است که حاوی پروتئین، چربی، انرژی، ویتامین‌های D و گروه B، آهن، امگا ۳، روی و سلنیوم است. در کنترل فرآیند تخمک گذاری نقش دارد. از کم خونی و نرمی اسنخوان جلوگیری می‌کند و برای کاهش کلسترول مفید است.

قارچ:

قارچ خوراکی دارای کالری پایینی است و حاوی ویتامین D و سلنیوم می‌باشد. به هیدراته کردن پوست کمک می‌کند و به درمان آکنه کمک می‌کند. منبع غنی از مس می‌باشد. برای جلوگیری از سرطان سینه و پروستات مفید است و به افراد دیابتی کمک شایانی می‌کند.

پیاز:

مصرف پیاز از فواید زیادی برخوردار است. پیاز دارای کلسیم و فسفر و پتاسیم می‌باشد. به درمان سرطان کمک می‌کند و سلامت قلب را بهبود می‌بخشد. قند خون را کاهش می‌دهد و به هضم غذا کمک می‌کند.

گوجه:

گوجه در عین حال که بسیار خوش طعم است و دارای خواص فراوانی می‌باشد. گوجه دارای ۹۵ درصد آب و ۵ درصد کربوهیدرات و فیبر می‌باشد. گوجه دارای ویتامین A و C و K و خانواده ویتامین‌های B است.

دارای مواد معدنی مانند: پتاسیم، منگنز، منیزیم، مس و فسفر است.

طرز تهیه توپک شکم پر کتوژنیکی

برای تهیه توپک شکم پر کتوژنیکی ابتدا پیاز را رنده می‌کنیم و نمک و فلفل و پودر سیر را اضافه می‌کنیم و گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و هم می‌زنیم و خوب ورز می‌دهیم‌. گوشت هر چه پرچرب باشد به چسبندگی مواد کمک بیشتری می‌کند. در صورت تمایل می‌توانیم مقداری آرد بادام به آن اضافه کنیم تا به خوش طعم شدن و انعطاف گوشت کمک کند.

به مدت ۱ الی ۲ ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا مواد سفت‌تر شود.

در مرحله بعد پیاز حلقه شده را در کره تفت می‌دهیم و ادویه‌های ذکر شده را اضافه می‌کنیم و گوشت را از یخچال بیرون می آوریم و دوباره ورز می‌دهیم و گوشت را گرد می‌کنیم و قارچ را درون آن قرار می‌دهیم و به حالت توپ در می‌آوریم.

توپک را مقداری با پیاز تفت می‌دهیم و پوره گوجه را اضافه می‌کنیم و کمی تفت می‌دهیم. کمی بعد که گوشت مقداری سرخ شد مقداری آب جوش به آن اضافه می‌کنیم و درب آن را می‌گذاریم تا خوب بپزد. اگر تمایل داشتید می‌توانید بگذارید سس آن غلیظ شود.

میانگین امتیازات ۵ از ۵
دیدگاه شما

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.