۵ نوشیدنی فوقالعاده برای روزهای داغ تابستان
هیچی مثل یک نوشیدنی خنک و خوشمزه تو روزهای داغ تابستونی نمیچسبه. به خصوص اگر با میوههای تازه درست شده باشه. آبمیوهها و نوشیدنیهای مصنوعی که از فروشگاهها میخریم شاید تشنگی ما رو برطرف کنن اما سرشار از کالری و شکر هستن که برای سلامتی ضرر دارن. پس خیلی بهتره اگر بتونیم نوشیدنیهایی رو درست کنیم که هم خوشمزن و هم برای سلامتی مفید. در ادامه همراه ما باشید تا چند نوشیدنی سالم و طبیعی رو بهتون معرفی کنیم که به راحتی میتونید تو خونه درست کنید و از طعمشون لذت ببرید.
1) یخ در بهشت بلوبری و نارگیل سفید و قرمز
فکر نمیکنم کسی باشه که توتفرنگی و بلوبری رو دوست نداشته باشه و از خوردن اونا لذت نبره. چون هم خوشمزن و هم خواص زیادی دارن. این دو میوه سرشار از ویتامین C و فیبر هستن و مقادیر بالای آنتیاکسیدان در آنها از رشد سلولهای سرطانی جلوگیری میکنه. در این نوشیدنی از شیر نارگیل نیز استفاده میشه که هم برطرفکننده عطشه و هم برای بیماران مبتلا به دیابت مفیده چون قند خون رو کنترل میکنه.
مواد لازم:
- توتفرنگی ۱ فنجون
- شهد آگاو به میزان دلخواه
- شیر نارگیل ۱ فنجون
- بلوبری نصف فنجون
طرز تهیه:
اول توتفرنگیهای منجمد رو به همراه شهد آگاو و لیموناد، درون مخلوط کن ریخته و خوب ترکیب کنید تا لایه قرمز نوشیدنی درست بشه. بعد با مخلوط کردن شیر نارگیل، یخ و کمی شهد آگاو لایه سفید رو هم درست کنید. حالا لیوانی که دوست دارید رو انتخاب کنید. نصف لیوان رو با لایه قرمز و نصف باقیمانده رو با لایه سفید پر کنید و در آخر با اون بلوبریهای خوشگل و آبدار تزئینش کنید.
2) لیموناد زنجبیلی
این نوشیدنی علاوه بر اینکه برطرف کننده عطشه برای سلامتی هم مفیده. پس میتونه یک گزینه مناسب برای روزهای گرم و کلافهکننده تابستون باشه. به علاوه در روشهای درمانی سنتی از زنجبیل برای بهبود مشکلات گوارشی و هضم استفاده میشه و منبع خوبی از ویتامین C، منیزیم و پتاسیمه. این نوشیدنی رو حتماً امتحان کنید تا هم یه طعم جدید رو حس کنید و هم حسابی سرحال بشید.
مواد لازم:
- زنجبیل تازه ۳ تا ۴ برش
- آب ۱ فنجون
- عسل ۲ قاشق غذاخوری
- نصف یه لیمو
- آب گازدار نصف فنجون
- نعناع تازه ۱ یا ۲ برگ
طرز تهیه:
زنجبیل رو با ۱ فنجان آب جوشونده و بعد صاف کنید. عسل، آب لیمو، آب گازدار و برگهای نعناع رو با جوشونده زنجبیل خوب مخلوط کنید. بعد بذارید داخل یخچال تا قبل از نوشیدن خنک بشه.
3) آب هندوانه انرژیزا با نعنا تازه
یکی از محبوبترین میوههای تابستونی هندوانه است که هم شیرینه و هم خوشمزه. به علاوه ۹۲ درصد از اون رو آب تشکیل میده و حاوی ویتامین A، C و لیکوپنه.
مواد لازم:
- هندوانه کوچیک ۱ عدد
- نعناع تازه ۳ تا ۴ برگ
طرز تهیه:
تخمهای هندوانه رو جدا کرده و به همراه مقداری یخ درون مخلوطکن ریخته و خوب مخلوط کنید. بعد برگهای نعناع رو ریز خرد کرده و به نوشیدنی اضافه کنید. حالا میتونید داخل لیوان بریزید و نوش جان کنید.
4) نوشیدنی خیار و طالبی
طرفدارای طالبی حتماً عاشق این نوشیدنی سبز رنگ سرشار ویتامین C که عطر و طعم دلنشینی هم داره میشن. طالبی و خیار هر دو غنی از پتاسیم هستن و به بهبود سلامت قلب کمک بسیاری میکنن.
مواد لازم:
- طالبی ۲ فنجون و نصفی
- خیار نصف فنجون
- شهد آگاو در صورت تمایل
طرز تهیه:
طالبی و خیار رو درون مخلوطکن ریخته و تا زمانی که بافت نرم و لطیفی پیدا کنه مخلوط کنید. از شهد آگاو میتونید برای شیرین کردن نوشیدنی استفاده کنید.
5) شربت توتفرنگی
از اونجا که توتفرنگی یه میوه پرطرفداره با درست کردن شربتش میتونید همیشه مقداری از اون رو تو خونتون داشته باشید و حتی با اون از مهموناتون پذیرایی کنید. ترکیب اصلی در این نوشیدنی توتفرنگیه که سرشار از ویتامین C و فولاته.
مواد لازم:
- توتفرنگی رسیده ۵۰۰ گرم
- شهد آگاو یک چهارم فنجون
- برگ ریحان ۱ شاخه بزرگ
- فلفل سیاه ۱ قاشق غذاخوری
- سرکه بالزامیک سفید نصف فنجون
طرز تهیه:
برای تهیه شربت توتفرنگی، شهد آگاو، ریحان و فلفل رو درون یک کاسه بزرگ شیشهای یا سرامیکی بریزید و خوب هم بزنید. روی ظرف رو بپوشونید و یک شب بذارید بمونه تا توتفرنگیها آب بندازن. روز بعد توتفرنگیها که له شده و آب انداختن رو صاف کنید تا مایع شفاف از تفالهها جدا بشه. در آخر سرکه بالزامیک رو به شربت اضافه کنید و اون رو درون یک بطری شیشهای بریزید. این شربت رو میتونید به مدت ۱ ماه درون یخچال نگهداری کنید.
سلام. ممنون از مطالب عالی تون. من لیموناد زنحبیلی رو درست کردم. خییییلی خوشمزه بود😋
سلام دوست عزیز
نوش جان