طرز تهیه سالاد کاردینال
سالادها یکی از محبوبترین و متنوعترین ترکیبات غذایی در کل دنیا هستند که به روشهای مختلف تهیه و به عنوان پیش غذا یا حتی غذای اصلی مصرف میشوند.
در این مقاله قصد داریم به طرز تهیه سالاد کاردینال، یکی از سالادهای پرطرفدار فرانسوی بپردازیم که شباهت زیادی به سالاد الویه و سالاد ماکارونی دارد که میتوانید آن را به عنوان غذای اصلی نیز استفاده کنید.
مواد اولیه لازم برای تهیه سالاد کاردینال
مواد لازم برای ۶ نفر
- سیب زمینی : نیم کیلو
- مغز کرفس یا کاهو : ۲ عدد
- برنج پخته شده : ۳ تا ۴ قاشق سوپ خوری
- گردوی خرد شده : : ۳ تا ۴ قاشق سوپ خوری
- سس مایونز : یک پیمانه
- سرکه یا آبلیمو : یک دوم پیمانه
- نمک و فلفل : به مقدار کافی
نکات مربوط به سیب زمینی
زمانیکه سیب زمینی پخته شد بگذارید تا خنک شود و بعد سس را به آن اضافه کنید، چون اگر سیب زمینی داغ باشد سس به خرد آن میرود، در نتیجه مجبور میشوید سس بیشتری مصرف کنید که هم باعث افزایش وزن خواهد شد و از طرفی هم باعث شل شدن بافت سالاد میشود.
نکات مربوط به سس مایونز
از اونجایی که سس مایونز چاقکننده است بنابراین به میزان کم استفاده شود بهتر است، اما نمیتوان حذفش کرد چون به عنوان یک طعمدهنده اصلی در سالاد کاردینال محسوب میشود.
نکات مربوط به آبلیمو و سرکه
میتوانید سرکه را حذف کنید و در عوض آبلیمو را بیشتر استفاده کنید، چون طعم بسیار فوق العادهای به سالاد شما میدهد. سعی کنید از لیموی تازه استفاده کنید تا طعم لیموی تازه را بیشتر در سالاد خود حس کنید.
نکات مربوط به سبزیجات
در تهیه سالاد هیچ وقت از سبزیجات فریز شده استفاده نکنید. از کاهو و کرفس تازه استفاده کنید و هنگام مصرف خوب بشویید و بگذارید خشک شوند و تا زمان مصرف داخل یخچال نگهداری کنید.
طرز تهیه سالاد کاردینال
سیب زمینی را میپزیم و پوست کرده؛ بعد ورقه و خلال میکنیم. بعد مغز کرفس یا کاهو را بلند و باریک خلال میکنیم. سس مایونز را با نمک، فلفل و سرکه مخلوط میکنیم.
سیب زمینی، کرفس، برنج و مغز گردو را داخل سس میریزیم و به هم میزنیم. سالاد را در ظرف بلوری گردی میریزیم و روی سالاد را با ژامبون یا کالباس قالب زده، زیتون و مغز گردو تزئین میکنیم.