۷ کاربرد جادویی لیمو ترش

زمان مطالعه: ۳ دقیقه

۷ کاربرد جادویی لیمو ترش

می‌دانید که لیموترش یک افزودنی بسیار خوشمزه است که آن را می‌توان تقریباً به همه چیز از سس سالاد گرفته تا کوکتل‌ها اضافه کرد و ممکن است در مورد فواید زیاد آن برای سلامتی شنیده باشید.

لیمو حاوی خواص ضدباکتریایی است و می‌تواند سیستم ایمنی بدن را تقویت کند. لیموترش همچنین حاوی مقدار زیادی ویتامین C و سایر آنتی‌اکسیدان‌ها است که می‌تواند با رادیکال‌های آزاد پوست مبارزه کند و به شما در جوان تر به نظر رسیدن و احساس طراوت کمک بسیاری کند.

اما لیمو کاربردهای باورنکردنی دیگری نیز دارد. در ادامه با هفت کاربرد این میوه مفید که می‌تواند سخت‌ترین معضلات آشپزی را برطرف کرده و به تنوع وعده‌های غذایی شما کمک کند آشنا می‌شویم:

۱) آبلیمو از سیاه شدن میوه و سبزیجات جلوگیری می‌کند.

7 کاربرد جادویی لیمو ترش

تنها چند قطره از آن می‌تواند مانع سیاه شدن آووکادو، سیب، موز و سیب زمینی خام خرد شده شود. چون آب لیمو به اندازه کافی اسیدی است به همین دلیل می‌تواند از اکسیداسیون و سیاه شدن میوه‌ها جلوگیری کند. دفعه بعد که قصد داشتید وعده غذاییتان را از قبل آماده کنید یا یک بشقاب میوه خرد شده تازه داشته باشید، این ترفند را امتحان کنید.

۲) آب لیمو از شفته شدن برنج جلوگیری می‌کند.

آیا در پختن برنج مشکل دارید؟ دیگر نگران نباشید، اضافه کردن چند قطره آبلیمو به آب برنج در حال پخت ازشفته شدن آن جلوگیری می‌کند.

۳) پوست لیمو، شکر قهوه‌ای را نرم نگه می‌دارد و دیگر لازم نیست آن را الک کنید.

تنها آب لیمو نیست که مفید است. پوست بسیار مرطوب و خوش طعم آن نیز کاربردهایی دارد. یک قسمت از پوست لیمو را به ظرف شکر قهوه‌ای خود اضافه کنید تا از جمع شدن و سخت شدن آن جلوگیری کنید. به این ترتیب، شما لازم نیست دفعه دیگر برای تهیه کوکی‌های کره بادام زمینی آن را الک کنید.

۴) آب لیمو کاهو را ترد می‌کند.

7 کاربرد جادویی لیمو ترش

دیگر نیازی به دور انداختن کاهو نیست! کمی آبلیمو و آب می‌تواند باعث تازه شدن برگ‌های کاهو شود. برای ترد شدن برگ‌های کاهو، آن‌ها را درون یک کاسه آب سرد و یک فنجان آب لیمو خیس کنید، سپس حدود یک ساعت در یخچال قرار دهید. کاهوی شما تازه و آماده خوردن می‌شود. هنگام تهیه سالاد با سبزیجات سالم از این ترفند استفاده کنید.

۵) آبلیمو به شما در پختن کامل تخم مرغ‌ها کمک می‌کند.

قبل از پختن تخم مرغ‌های خود ابتدا آن را درمقداری آبلیمو خیس کنید. آب لیمو به شما در جلوگیری از ترک خوردن پوسته‌ها هنگام جوشاندن کمک می‌کند، همچنین باعث می‌شود پوست آن هنگام خوردن غذا راحت تر کنده شود. این تکنیک را حتما برای جوشاندن کامل تخم مرغ به کار ببرید.

۶) می‌توانید از لیمو ترش برای ترد کردن گوشت و خوش طعم کردن آن استفاده کنید.

آب لیمو یا لیمو ترش یک طعم دهنده عالی برای گوشت است. اسید موجود در آبلیمو به آرامی فیبرهای پروتئینی موجود در گوشت را تجزیه می‌کند و آن را خوش‌طعم می‌کند.
اگر از گوشت تازه استفاده می‌کنید یا از قبل گوشت را در آبلیمو خوابانده‌اید، زمان پخت کمتر می‌شود اما اگر از گوشت گوساله استفاده می‌کنید باید کمی به زمان پخت‌تان اضافه کنید‎.‎
هنگام کباب کردن گوشت، مایه بیرون آمده از گوشت خوابانده را به تدریج روی گوشت بریزید تا طعم بهتری به گوشت بدهد‎.‎ هنگامی که استیک را با سس قارچ و مرکبات تهیه می‌کنید، تفاوت طعم را احساس خواهید کرد.

۷) آب لیمو باعث خوش طعم شدن غذای شما می شود، پس نیازی به افزودن نمک نیست.

7 کاربرد جادویی لیمو ترش

کمی لیمو می‌تواند یک وعده غذایی را کاملاً دگرگون کند، غذاهای خامه‌ای را خوشمزه‌تر کرده و طعم آن در غذاهای دریایی فوق العاده‌است. این یک جایگزین عالی فاقد سدیم برای نمک است. این چاشنی برای افرادی که فشار خون بالا دارند و هرکسی که به دنبال طبخ غذاهای سالم‌تر است، بدون آنکه عطر و طعم آن از بین برود مناسب است. لیموها را روی ماهی پخته شده یا استیک آب پز بریزید لذت ببرید.

دیدگاه شما

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.