طرز تهیه سالاد ماکارونی

زمان مطالعه: ۲ دقیقه

چطور سالاد ماکارونی درست کنیم؟

سالاد ماکارونی یکی از پیش غذاهای محبوب ایرانیان است که هر فردی بنا به سلیقه شخصی دستور پخت آن را تغییر می‌دهد و از مواد دلخواه برای درست کردن آن استفاده می‌کند. سالاد ماکارونی یکی از پیش غذاهایی است که سس بسیار فراوانی دارد و به همین دلیل نیز محبوب ایرانی‌هاست. بعضی افراد نیز به دلیل پر کالری بودن این غذا از آن به عنوان غذای اصلی استفاده می‌کنند.

مواد مورد نیاز:

  • ماکارونی ریز فرمی ۱ بسته
  • کالباس ۲۵۰ گرم
  • سس مایونز ۱٫۵ لیوان
  • خیارشور ۲۵۰ گرم
  • کنسرو سبزیجات ۱ قوطی
  • روغن زیتون ۳ قاشق
  • نمک و فلفل به میزان دلخواه
  • سرکه و آبلیمو به میزان لازم

طرز تهیه سالاد ماکارونی

طرز تهیه:

در رستوران‌های خارجی ماکارونی را به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه در آب می‌جوشانند که حالتی نیم پز می‌شود اما این روش باب سلیقه ایرانیان نیست. برای همین ماکارونی را در آب جوش می‌ریزیم و به آن کمی روغن و نمک اضافه می‌کنیم تا به هم نچسبند.

به مدت ۲۰ دقیقه روی شعله می‌گذاریم  تا ماکارونی نرم شود و در این مدت گهگاهی تست می‌کنیم که بیش از حد نرم و له نشود. بعد از اینکه ماکارونی به پخت دلخواه رسید آن را آبکش می‌کنیم و روی آن آب سرد می‌گیریم و این کار را ۲ الی ۳ بار انجام می‌دهیم.

خیارشور و کالباس را نگینی خرد می‌کنیم و سبزیجات را به آن اضافه می‌کنیم و در آخر ماکارونی را اضافه می‌کنیم. در ظرفی جداگانه سس مایونز و نمک و فلفل را مخلوط می‌کنیم و بعد سرکه، آبلیمو و روغن زیتون را با آن مخلوظ می‌کنیم. یادمان باشد که نسبت آبلیمو به سرکه همیشه بیشتر است.

سالاد را به مدت ۲ الی ۳ ساعت در یخچال می‌گذاریم و بعد استفاده می‌کنیم.

دیدگاه شما

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.