طرز تهیه سالاد ماکارونی

چطور سالاد ماکارونی درست کنیم؟

سالاد ماکارونی یکی از پیش غذاهای محبوب ایرانیان است که هر فردی بنا به سلیقه شخصی دستور پخت آن را تغییر می‌دهد و از مواد دلخواه برای درست کردن آن استفاده می‌کند. سالاد ماکارونی یکی از پیش غذاهایی است که سس بسیار فراوانی دارد و به همین دلیل نیز محبوب ایرانی‌هاست.بعضی افراد نیز به دلیل پر کالری بودن این غذا از آن به عنوان غذای اصلی استفاده می‌کنند.

مواد مورد نیاز:

  • ماکارونی ریز فرمی ۱ بسته
  • کالباس ۲۵۰ گرم
  • سس مایونز ۱٫۵ لیوان
  • خیارشور ۲۵۰ گرم
  • کنسرو سبزیجات ۱ قوطی
  • روغن زیتون ۳ قاشق
  • نمک و فلفل به میزان دلخواه
  • سرکه و آبلیمو به میزان لازم

طرز تهیه سالاد ماکارونی

طرز تهیه:

در رستوران‌های خارجی ماکارونی را به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه در آب می‌جوشانند که حالتی نیم پز می‌شود اما این روش باب سلیقه ایرانیان نیست.برای همین ماکارونی را در آب جوش می‌ریزیم و به آن کمی روغن و نمک اضافه می‌کنیم تا به هم نچسبند.

به مدت ۲۰ دقیقه روی شعله می‌گذاریم  تا ماکارونی نرم شود و در این مدت گهگاهی تست می‌کنیم که بیش از حد نرم و له نشود.

بعد از اینکه ماکارونی به پخت دلخواه رسید آن را آبکش می‌کنیم و روی آن آب سرد می‌گیریم و این کار را ۲ الی ۳ بار انجام می‌دهیم.

خیارشور و کالباس را نگینی خرد می‌کنیم و سبزیجات را به آن اضافه می‌کنیم و در آخر ماکارونی را اضافه می‌کنیم. در ظرفی جداگانه سس مایونز و نمک و فلفل را مخلوط می‌کنیم و بعد سرکه، آبلیمو و روغن زیتون را با آن مخلوظ می‌کنیم. یادمان باشد که نسبت آبلیمو به سرکه همیشه بیشتر است.

سالاد را به مدت ۲ الی ۳ ساعت در یخچال می‌گذاریم و بعد استفاده می‌کنیم.

دیدگاه شما

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.