طرز تهیه مربای توت فرنگی کتوژنیکی

زمان مطالعه: ۳ دقیقه

مربای توت فرنگی کتوژنیکی

لایف استایل کتوژنیک محدودیتی ندارد و امروزه به راحتی می‌توان اکثر دسرها، غذاها، شیرینی ها، مرباها و حتی بستنی‌ها را به شیوه کتوژنیک درست کرد. در لایف استایل کتوژنیک استفاده از قند و مواد قندی و محصولات فرآوری شده دارای شکر ممنوع است. همچنین استفاده از مواد نشاسته‌ای نیز ممنوع می‌باشد. اما به راحتی میتوان اکثر غذاهای مورد علاقه خود را با جایگزین کردن مواد کتوژنیکی درست کرد. یکی از این مرباهای مناسب لایف استایل کتوژنیکی، مربای توت فرنگی کتوژنیکی است.

همچنین می‌توان از محصولات کتوژنیک برای افرادی که دیابت دارند نیز استفاده کرد و به بهبود دیابت این افراد کمک کرد. البته افرادی که دارای دیابت حاد هستند ابتدا باید زیر نظر پزشک خود و مشورت با وی از این محصولات و یا شیرین کننده‌های موجود در لایف استایل کتوژنیک استفاده کنند.

همانطور که می‌دانیم استفاده درست و به اندازه شیرین کننده‌هایی مانند اریتریتول و استویا در این لایف استایل مجاز است به همین دلیل تصمیم گرفتیم تا دستور مربای توت فرنگی کتوژنیکی را در این مقاله ارائه دهیم.

مربای توت فرنگی کتوژنیکی

مواد مورد نیاز

  • توت فرنگی خرد شده ۱ پیمانه
  • اریتریتول یا استویا ۱ قاشق غذاخوری
  • آب لیمو ترش تازه ۱ قاشق غذاخوری

مروری بر خواص مواد توت فرنگی کتوژنیکی

توت فرنگی

خواص توت فرنگی

خواص توت فرنگی برای سلامت بدن بی شمار است. توت فرنگی به دلیل دارا بودن آنتی‌اکسیدان و پلی فنل از قلب محافظت می‌کند. قند خون را تنظیم می‌کند و ایمنی بدن را افزایش می‌دهد. دارای پروتئین، پتاسیم، فولات و منگنز است.

اریتریتول

اریتریتول جایگزین بسیار خوبی برای شکر است و بسیار برای بیماران دیابتی مفید است. اریتریتول از خانواده الکل‌های قندی است. این شیرین‌کننده نسبت به استویا طعم تلخی ندارد. همچنین دارای حرارت منفی انحلال است، یعنی هنگام برخورد با زبان احساس سرما ایجاد می‌کند. بنابراین مناسب استفاده در هنگام تهیه مربای توت فرنگی کتوژنیکی است.

لیمو ترش

لیمو ترش غنی از ویتامین C می‌باشد که در درمان سرماخوردگی بسیار موثر است. به کاهش وزن کمک می‌کند. اسید سیتریک موجود در لیمو به رفع سنگ کلیه هم کمک بسیاری می‌کند.

طرز تهیه مربای توت فرنگی کتوژنیکی

ارزش غذایی مربای توت فرنگی کتوژنیک

ابتدا توت فرنگی‌ها را خوب و تمیز شسته و آن‌ها را خرد می‌کنیم. اندازه توت فرنگی‌ها نباید نه خیلی ریز و نه خیلی درشت باشد. اگر توت فرنگی کوچک بود می‌توانید آن را به صورت خرد نشده بپزید.

آن را درون قابلمه می‌گذاریم و روی آن اریتریتول می‌ریزیم و هم می‌زنیم و درب آن را می‌گذاریم تا کمی با آب حاصل از توت فرنگی بپزد. یادمان باشد که گهگاهی آن را هم بزنیم تا ته نگیرد.

در آخر وقتی که توت فرنگی پخت یک قاشق آب لیمو ترش را به آن اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم. حال مربای توت فرنگی کتوژنیکی شما آماده است. می‌توانیم این مربا را با خامه و یا کره بادام زمینی سرو کنیم.

ارزش غذایی

  • کالری ۵۰
  • نت کرب ۹ گرم
  • کربوهیدرات کل ۳۱۲ گرم
  • فیبر ۳ گرم
  • چربی ۰ گرم
  • پروتئین ۱ گرم
دوستان دارای لایف استایل کتوژنیک باید به این نکته توجه داشته باشند که طبق کالری روزانه و ماکروهای خود از این مربا استفاده کنند.

میانگین امتیازات ۵ از ۵
دیدگاه شما

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.