شیرینی گوشواره ای کتوژنیک
همانطور که میدانیم شیرینی گوشواره ای یکی از شیرینیهای محبوب نزد ایرانیان است. به دلیل اینکه این شیرینی مانند شیرینیهای دیگر از آرد سفید تهیه میشود از این رو افراد دارای لایف استایل کتوژنیک نمیتوانند از آن استفاده کنند.بنابراین تصمیم گرفته ایم در این دستور پخت برای شما علاقه مدان رژیم کتوژنیک و این شیرینی خوشمزه، طرز تهیه شیرینی گوشواره ای کتوژنیک را با شما به اشتراک بگذاریم.
مواد مورد نیاز
- آرد بادام ۱۱ قاشق غذاخوری
- اریتریتول یا استویا (اریتریتول به عنوان یک شیرینکننده جایگزین سایر مواد قندی است که میتواند در انواع رژیمهای غذایی مورد استفاده قرار گیرد.) ۵ قاشق غذاخوری
- تخم مرغ ۱ عدد
- کره آب شده ۴ قاشق غذاخوری
- وانیل نصف قاشق چای خوری
- بکینگ پودر نصف قاشق چای خوری
مواد مورد نیاز برای تزیین
- شکلات آب شده ۹۵ درصد
- پودر پسته به میزان لازم
- پودر نارگیل به میزان لازم
طرز تهیه شیرینی گوشواره ای کتوژنیک
تخم مرغ و اریتریتول را با همزن هم میزنیم تا کرم رنگ شوند. وانیل و کره آب شده را اضافه میکنیم و هم میزنیم تا مواد کامل مخلوط شوند. آرد بادام و بکینگ پودر را نیز اضافه میکنیم و دوباره هم میزنیم تا کامل مخلوط شوند. مواد را به مدت ۱ ساعت در یخچال میگذاریم تا کمی سفت شود. هرچه مدت زمانی که داخل یخچال میگذاریم بیشتر باشد بهتر است.
فر را از قبل در دمای ۱۶۰ روشن میکنیم. درون سینی فر کاغذ روغنی میاندازیم و مواد را از یخچال خارج میکنیم. کمی از مواد را برداشته به حالت گوله در میآوریم و بعد مواد را لول میکنیم و دو سر آن را به هم متصل میکنیم و روی کاغذ روغنی قرار میدهیم. به دلیل استفاده از آرد بادام این خمیر به شدت نرم است و در فرمدهی آن باید دقت و سرعت عمل بالایی داشته باشیم در غیر این صورت خمیر وا میرود.
به مدت ۳۰ دقیقه درون فر میگذاریم و یادمان باشد که باید گهگاهی به شیرینیها سر بزنیم تا از پخت آن اطمینان حاصل کنیم.
تزئین
بعد از اینکه شیرینی گوشواره ای کتوژنیک ما سرد شد شکلات را به روش بن ماری آب میکنیم و نوک شیرینیها را به شکلات آغشته میکنیم و روی آنها پودر پسته و یا پودر نارگیل میپاشیم.