طرز تهیه بادمجان شکم پر

زمان مطالعه: ۲ دقیقه

تهیه بادمجان شکم پر

بادمجان شکم پر یکی از غذاهای مجبوب ایرانیان است و جزو غذاهای فانتزی به حساب می‌آید. البته در بسیاری از کشورها نیز این غذا سرو می‌شود اما موادی که برای پر کردن بادمجان به کار برده می‌شوند متفاوت است. در بعضی مناطق به عنوان پیش غذا استفاده می‌شود و در بعضی مناطق به عنوان غذای اصلی مصرف می‌شود.

مواد مورد نیاز:

  • بادمجان دلمه‌ای ۴ تا ۵ عدد
  • پیاز ۱ عدد
  • سیب زمینی ۲ یا ۳ عدد
  • شیر ۱ پیمانه
  • کره ۵۰ گرم
  • گوشت چرخ کرده ۳۰۰ الی ۴۰۰ گرم
  • رب ۱ تا ۲ قاشق
  • پنیر پیتزا به میزان دلخواه
  • نمک و فلفل و دارچین و پودر گل سرخ به میزان لازم

طرز تهیه بادمجان شکم پر

طرز تهیه بادمجان شکم پر

بادمجان‌ها را به صورت راه راه و خطی پوست می‌گیریم و از وسط و به طور طولی به دو نیم تقسیم می‌کنیم. روی آن‌ها نمک می‌ریزیم تا تلخی بادمجان‌ها گرفته شود و بعد از مدتی با دستمال روی آن‌ها را خشک می‌کنیم (نیازی به شستن ندارد همان اول بهتر است بادمجان‌ها را بشوییم) بعد آن‌ها را در فر در دمای ۱۶۰ می‌گذاریم تا کمی نرم شوند.

پیاز را نگینی خرد می‌کنیم و در روغن، کمی تفت می‌دهیم و بعد گوشت را به آن اضافه می‌کنیم. کمی که تفت دادیم نمک و فلفل و دارچین و گل سرخ را اضافه می‌کنیم. بعد از اینکه کمی مواد سرد شد پنیر پیتزا را اضافه می‌کنیم و هم میزنیم تا کاملا مخلوط شوند. دقت کنید که نیازی نیست پنیر پیتزا حرارت ببیند. سیب زمینی را آبپز می‌کنیم و رنده می‌کنیم و با شیر و کره مخلوط می‌کنیم و به حالت پوره در می‌آوریم.

حالا شکم بادمجان‌ها را خالی می‌کنیم و از مواد حاوی گوشت چرخ کرده به آن اضافه می‌کنیم و شکم بادمجان‌ها را پر می‌کنیم و پوره سیب زمینی را داخل قیف می‌ریزیم و به دلخواه روی بادمجان‌ها را تزیین می‌کنیم. طبقه وسط فر را با دمای ۱۸۰ درجه آماده می‌کنیم و به مدت ۳۰ دقیقه بادمجان‌ها را داخل قرار می‌دهیم. می‌توانید به دلخواه پوره سیب زمینی را حذف کنید و فقط از پنیر پیتزا برای تزیین استفاده کنید.

میانگین امتیازات ۵ از ۵
دیدگاه شما

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.