سوپ ورمیشل (Vermicelli soup)
سوپ غذایی است که بخش عمده آن را مایعات تشکیل میدهد و اغلب از مواد جامد مانند سبزی و انواع گوشت در آن استفاده میشود.
معمولاً سوپ را به عنوان پیش غذا سرو میکنند و برای آماده کردن دستگاه گوارش قبل از خوردن غذای اصلی آن را میل میکنند.
خوردن سوپ آن هم به صورت کنسومه دستگاه گوارش را گرم میکند و مایعات آن به هضم غذای اصلی نیز کمک خواهد کرد. همین امر سبب میشود که غذای اصلی به میزان مناسب خورده شود و از پرخوری جلوگیری میکند.
مواد لازم:
- مقداری مرغ به دلخواه (میتوانیم از ران و یا فیله مرغ استفاده کنیم)
- هویج ۲ عدد
- رب گوجه فرنگی ۲ قاشق
- پیاز ۱ عدد
- رشته ۱۵۰ گرم
- گشنیز ۲۵۰ گرم
- جعفری ۲ قاشق برای تزئین
- آبلیمو ۲ قاشق
- نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
پیاز را کمی تفت میدهیم و بعد مرغ را به آن اضافه میکنیم و مجدد تفت میدهیم. رب گوجه فرنگی را نیز تفت داده و به اندازه ۴ لیوان آب جوش به آن اضافه کرده و مرغ و پیاز را بعد از آن اضافه میکنیم. هویج را نگینی خرد میکنیم و بعد از ۳۰ دقیقه به سوپ اضافه میکنیم.
تمام مواد که پخته شد رشته و گشنیز را به سوپ اضافه میکنیم. ۴۰ دقیقه بعد آبلیمو و نمک و فلفل را اضافه میکنیم. سوپ آماده است و جعفری را برای تزئین روی آن میریزیم.