طرز تهیه سوپ ورمیشل (Vermicelli soup)

زمان مطالعه: < 1 دقیقه

سوپ ورمیشل (Vermicelli soup)

سوپ غذایی است که بخش عمده آن را مایعات تشکیل می‌دهد و اغلب از مواد جامد مانند سبزی و انواع گوشت در آن استفاده می‌شود.

معمولاً سوپ را به عنوان پیش غذا سرو می‌کنند و برای آماده کردن دستگاه گوارش قبل از خوردن  غذای اصلی آن را میل می‌کنند.

خوردن سوپ آن هم به صورت کنسومه دستگاه گوارش را گرم می‌کند و مایعات آن به هضم غذای اصلی نیز کمک خواهد کرد. همین امر سبب می‌شود که غذای اصلی به میزان مناسب خورده شود و از پرخوری جلوگیری می‌کند.

مواد لازم:

  • مقداری مرغ به دلخواه (می‌توانیم از ران و یا فیله مرغ استفاده کنیم)
  • هویج ۲ عدد
  • رب گوجه فرنگی ۲ قاشق
  • پیاز ۱ عدد
  • رشته ۱۵۰ گرم
  • گشنیز ۲۵۰ گرم
  • جعفری ۲ قاشق برای تزئین
  • آبلیمو ۲ قاشق
  • نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:

پیاز را کمی تفت می‌دهیم و بعد مرغ را به آن اضافه می‌کنیم و مجدد تفت می‌دهیم. رب گوجه فرنگی را نیز تفت داده و به اندازه ۴ لیوان آب جوش به آن اضافه کرده و مرغ و پیاز را بعد از آن اضافه می‌کنیم. هویج را نگینی خرد می‌کنیم و بعد از ۳۰ دقیقه به سوپ اضافه می‌کنیم.

تمام مواد که پخته شد رشته و گشنیز را به سوپ اضافه می‌کنیم. ۴۰ دقیقه بعد آبلیمو و نمک و فلفل را اضافه می‌کنیم. سوپ آماده است و جعفری را برای تزئین روی آن می‌ریزیم.

میانگین امتیازات ۵ از ۵
دیدگاه شما

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.