طرز تهیه شیرینی گوشواره ای

زمان مطالعه: 2 دقیقه

شیرینی گوشواره ای یکی از شیرینی‌ های محبوب نزد ایرانیان است که در مراسم‌های بزم و شادی از آن استفاده می‌کنند و از مهمان‌های خود پذیرایی می‌کنند. این شیرینی بسیار ترد و سبک است و طعم بی‌نظیری دارد که همراه با چای طعمی دلنشین پیدا می‌کند. همچنین اکثر ایرانیان در مراسم عید نوروز از شیرینی گوشواره‌ای استفاده می‌کنند و از مهمان‌های خود پذیرایی می‌کنند. این شیرینی هم خوشمزه است و هم مقرون به صرفه. برای همین در مراسم عید از آن هر روزه استفاده می‌کنند.

مواد مورد نیاز شیرینی گوشواره ای

  • آرد سفید ۱۴ قاشق غذاخوری
  • پودر قند ۵ قاشق غذاخوری
  • روغن مایع ۶ قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • وانیل نوک قاشق چای خوری
  • بکینگ پودر نصف قاشق چای خوری

طرز تهیه شیرینی گوشواره‌ای

 

برای تزئین

  • پودر نارگیل به میزان لازم
  • پودر کاکائو ۱ قاشق غذارخوری
  • کره آب شده ۳ قاشق غذاخوری
  • شکر یا پودر قند ۱ قاشق غداخوری
  • در صورتی که تمایل داشته باشید می‌توانید به جای ترکیب پودر کاکائو از شکلات تلخ آب شده نیز استفاده کنید.

طرز تهیه شیرینی گوشواره‌ ای

برای تهیه شیرینی گوشواره ای ابتدا تخم مرغ را درون ظرف با همزن برقی هم میزنیم. در صورت نداشتن همزن برقی شما می‌توانید از چنگال یا همزن دستی نیز استفاده کنید. کمی بعد پودر قند را اضافه می‌کنیم و هم میزنیم طوری که مواد به رنگ کرم تبدیل شود.

بعد از آن روغن را اضافه می‌کنیم و هم میزنیم به خوبی که مخلوط شدند، حالا نوبت اضافه کردن آرد است. آرد و بکینگ پودر و وانیل را الک می‌کنیم و نصف آرد را آرام آرام به مواد اضافه می‌کنیم و با دور کند همرن هم میزنیم.

در مرحله بعد نصف دیگر آرد را اضافه می‌کنیم و با دست ورز می‌دهیم. خمیری نرم و انعطاف‌پذیر درست می‌شود که به راحتی میتوان به آن حالت داد. کف سینی را کاغذ روغنی می‌اندازیم و فر را از قبل در دمای ۱۵۰ درجه روشن می‌کنیم.

مقداری از مواد شیرینی گوشواره ای را برمی‌داریم و گوله‌ای شکل می‌کنیم و بعد آن را لول می‌کنیم و دو سر خمیر را به هم متصل می‌کنیم و روی سینی قرار می‌دهیم. با این مقدار خمیر شما می‌توانید ۳۵ عدد شیرینی درست کنید. اگر گهگاهی خمیر به دست شما چسبید می‌توانید کمی دست خود را چرب کنید. سینی را به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار می‌دهیم و بعد از آن شیرینی آماده است و می‌گذاریم تا خنک شوند.

بعد از اینکه شیرینی‌ها خنک شدند. پودر کاکائو و پودر قند را در کره آب شده حل می‌کنیم به طوری که مواد ما باید کمی غلیظ باشد. در صورتی که تمایل داشتید می‌توانید شکلات تلخ ۶۰ درصد را به روش بن ماری آب کنید و به جای ترکیب پودر کاکائو استفاده کنید.

نوک شیرینی‌ها را در ترکیب کاکائو می‌زنیم و روی آن پودر پسته و یا پودر نارگیل می‌پاشیم.

میانگین امتیازات ۵ از ۵
دیدگاه شما

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

محدودیت زمانی مجاز به پایان رسید. لطفا کد امنیتی را دوباره تکمیل کنید.