خواص پیاز بنفش چیست؟ با خوردن آن چه اتفاقی برای بدن می افتد؟

زمان مطالعه: ۳ دقیقه

پیاز این ماده غذایی در تنوع رنگ در سبد سبزیجات بسیار دیده می شود. اگر مجبور شوید از بین پیاز قرمز و زرد یکی را انتخاب کنید، کدام یک را انتخاب می کنید؟ خواص پیاز بنفش یا زرد برای هر کسی مشهود است. از خواص پیاز بنفش و مضررات آن لازم به اشاره است که باعث اثر سو در ریفلاکس اسید و سندرم روده تحریک پذیر می شود. البته پیاز بنفش بر سلامت روده، کنترل قند خون و اثر ضدباکتری بالایی دارد؛ که با رعایت شرایط جسمانی خود به خوبی این بیماری را درمان خواهید کرد.

مصرف پیاز قرمز

در حالی که هر نوع از پیاز خواص و طعم خاص خود را به غذاهای مختلف می دهد. پیاز قرمز نیز مصارف گوناگونی را در رژیم غذایی ما به همراه دارد. از پیاز بنفش در ترشی، سالاد و غذاهای مختلف و یا بصورت خام مصرف می شود.

آیا تا به حال به این موضوع فکر کرده اید، که جدای از طعم و مزه، چه اتفاقی می افتد که همراه وعده غذایی خود پیاز بنفش بخورید؟

در ادامه این مطلب، ما فقط چهار مورد (خوب و بد) را که می توانید بعد از خوردن پیاز قرمز تجربه کنید، مشخص کردیم. این ماده غذایی هم مزایا و هم معایب خاص خود را دارد که در ادامه به آن ها اشاره می کنیم.

۱) ریفلاکس اسید را تشدید می کند.

پیاز قرمز

آیا تا به حال بعد از مصرف پیاز قرمز احساس درد در معده و دل خود داشته اید؟ این علائم که نشان دهنده ریفلاکس اسید معده است. با خوردن این ماده غذایی در بیماران تشدید می گردد. این اتفاق زمانی می افتد که، اسید معده به سمت مری خزیده و باعث سوزش در قفسه سینه می شود. به طور کلی، بهتر است افرادی که مستعد ریفلاکس اسید هستند از پیاز، غذاهای پرادویه، مرکبات، الکل و گوجه فرنگی خودداری کنند.

۲) اثر ضد باکتری و خواص پیاز بنفش

خوردن پیاز قرمز

شواهد زیادی وجود دارد که نشان می دهد پیاز اثر ضد باکتری بر بدن دارد. تحقیقات نشان می دهد که این ماده غذایی توانایی مبارزه با باکتری های مضر را دارد. حتی نتایج یک مطالعه نشان داد که ترکیبی از پیاز به نام کوئرستین ممکن است از رشد باکتری های خاصی که با زخم معده در ارتباط هستند جلوگیری کند.

۳) علائم IBS را در بعضی از افراد افزایش می دهد.

سندرم روده تحریک پذیر نوعی اختلال است. در این بیماری روده بزرگ تحت تأثیر قرار می گیرد. این امر باعث گرفتگی، درد شکم، نفخ، گاز و حتی اسهال یا یبوست می شود. طبق تحقیق منتشر شده در مجله پزشکی خانواده و مراقبت های اولیه، پیاز فقط یکی از مواد غذایی است که می تواند علائم را تشدید کند. همچنین سیر و قهوه علائم نامطلوبی به همراه خواهند گذاشت.

فواید پیاز بنفش

۴) کنترل قند خون با مصرف پیاز بنفش

خوردن مرتب پیاز بنفش ممکن است به شما در تنظیم سطح قند خون کمک کند. این امر برای کسانی که دیابت نوع ۲ یا پیش دیابت دارند بسیار مهم است. نتایج تعدادی از تحقیقات  نشان داد که خوردن ۳.۵ اونس پیاز قرمز تازه بعد از چهار ساعت در افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ میزان قند خون ناشتا را حدود ۴۰ میلی گرم در دسی لیتر کاهش می دهد.

حتی شواهدی وجود دارد که نشان می دهد؛ ترکیب کوئرستین موجود در پیاز ممکن است با سلولهای روده کوچک، لوزالمعده و کبد تداخل کند که ممکن است در کنترل تنظیم قند خون در بدن کمک کند.

هر ماده غذایی در کنار مزایایی که به همراه دارد. مشکلاتی را نیز برای تعدادی از افراد گاها ایجاد می کند. داشتن یک رژیم غذایی کامل و با توجه به شرایط بدنی فرد امری واجب و ضروری است. زمانی که شما از یک رژیم غذایی مناسب پیروی کنید تا حدود زیادی در کنترل و درمان بیماری ها موفق خواهید بود.

میانگین امتیازات ۳ از ۵
دیدگاه شما

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.