مشخصات کامل گوشی وان پلاس ۸ و وان پلاس ۸ پرو

زمان مطالعه: ۶ دقیقه

مشخصات کامل گوشی وان پلاس ۸ و وان پلاس ۸ پرو

OnePlus با یک تلفن پرچمدار جدید و کم هزینه با صفحه نمایش ۹۰HZ کمی کوچکتر و استاندارد ۵G دوباره به بازار داغ گوشی‌های ۲۰۲۰ برگشته است. OnePlus 8 برای دو گروه مختلف از مردم است. گروه اول آن دسته از افراد هستند که بیشتر به گوشی‌های پرچمدار تمایل دارند اما نمی‌خواهند هزینه خیلی زیادی کنند و گروه بعدی افرادی هستند که دوست دارند گوشی محکم و مقاومی داشته باشند اما نه خیلی بزرگ و سنگین.

اخیرا سامسونگ و ال جی گوشی‌های نسبتا بزرگی را به بازار عرضه کردند. اما بزرگ‌تر بودن همیشه خوب و موردپسند نیست، بعضی افراد دوست دارند گوشی که خریداری می‌کنند خوش‌دست باشد و در کنار آن بتوانند از قابلیت‌های منحصربه فرد آن گوشی نهایت استفاده را بکنند.

مشخصات کامل گوشی وان پلاس 8 و وان پلاس 8 پرو

 

گوشی وان پلاس ۸ این انتظارات را به خوبی برآورده کرده است. وان پلاس ۸ از نظر اندازه و قیمت تقریبا با دو گوشی سامسونگ گلکسی اس ۲۰ و گوگل پیکسل ۴ XL برابری می‌کند. OnePlus 8 حتی ممکن است امسال جزو ارزان‌ترین گوشی‌هایی باشد که از استاندارد ۵G پشتیبانی می‌کند.

طراحی

وان پلاس مدتهاست که از طراحی مدرن و ساده بهره می‌برد. اگر نگاهی به محصولات قبلی این شرکت مثل وان پلاس ۵ و سری ۶ بیندازیم، متوجه سادگی و در عین حال مدرن بودن این گوشی‌ها می‌شویم.

این شرکت از سری گوشی وان پلاس ۷ که بزرگ‌تر بود و رنگ‌های جذاب‌تری داشت، تغییرات چشمگیر محصولات خود را نمایان کرد. رنگ‌ها جزو قابل توجه‌ترین ویژگی‌های یک تلفن همراه محسوب می‌شوند. از آنجایی که وان پلاس تاکنون گوشی‌های با رنگ‌های جذاب تولید کرده است، در سری ۸ از رنگ‌های مشکی، سبز، نقره‌ای و ترکیب بنفش و صورتی استفاده کرده است و در سری ۸ پرو از رنگ‌های مشکی، آبی و سبز به کار برده است.

گذشته از رنگ، از همان طراحی و جذابیتی که از یک پرچمدار می‌توان انتظار داشت، استفاده کرده است. قطعا یک صفحه نمایش که از اطراف حالت خمیده پیدا کرده است، برای طرفداران این برند بسیار جلب توجه می‌کند.

مشخصات کامل گوشی وان پلاس 8 و وان پلاس 8 پرو

 

از لحاظ اندازه، وان پلاس ۸ از نظر ابعادی کوچک‌تر به نظر می‌رسد. به طور خاص، وان پلاس ۸، ۵ میلی متر کوتاه‌تر ، ۱.۴۵ میلی متر باریک‌تر و ۰.۵ میلی متر نازک‌تر است. بنابراین از وزن کمتری نسبت به وان پلاس ۸ پرو ۱۹۹ گرمی بهره‌مند است. اما شکی نیست که کوچک‌تر بودن از کارآمدی گوشی کم نمی‌کند و همین موضوع وان پلاس ۸ را به یک گوشی راحت و جم وجور که موردپسند خیلی از افراد است، تبدیل می‌کند.

وقتشه که به طراحی و ظاهر محل قرارگیری دوربین بپردازیم. آرایه دوربین در پشت این گوشی در یک راستای عمودی قرار گرفته است که شامل سه حفره می‌باشد و حفره مخصوص فلش در پایین دوربین‌ها قرار گرفته است. با توجه به ماژول‌های گوشی‌های رقیب که به تازگی به بازار عرضه شده‌اند، ماژول وان پلاس ۸ می‌تواند محبوب واقع شود. جنبه‌های دیگر طراحی تفاوت چندانی با سایر دستگاه‌های OnePlus ندارد.

صفحه نمایش

OnePlus 8 Pro یکی از بهترین نمایشگرهایی که تاکنون آزمایش کرده‌ایم، خصوصاً از لحاظ دقت رنگ را داراست. OnePlus یکی از سازندگان اولیه نمایشگرهای با سرعت بالا بود. ما سال گذشته شاهد یک پنل ۹۰ هرتز در OnePlus 7T بودیم. OnePlus 8 Pro با سرعت ۱۲۰HZ به یک صفحه نمایش Quad HD Plus تبدیل شد. با این حال، وان پلاس ۸ دارای صفحه نمایش Full HD با سرعت ۹۰HZ است.

مشخصات کامل گوشی وان پلاس 8 و وان پلاس 8 پرو

 

تنظیمات کارخانه برای اکثر تلفن‌هایی که از این وضوح بالا و نرخ تازه سازی پشتیبانی می‌کنند، Full HD و ۶۰HZ است. صفحه‌نمایش این گوشی به معنی واقعی چشم را تحت تأثیر قرار می‌دهد. حرکت‌ها نرم انجام می‌شوند، رنگ‌ها پر جنب و جوش هستند و وضوح آن برای نیاز صاحب تلفن بیش از حد کافی است.

برخلاف صفحه‌نمایش‌های قدیمی‌تر وان پلاس، اینبار یک حفره روی صفحه‌نمایش مختص دوربین سلفی در نظر گرفته شده است. این حفره در گوشه بالا سمت چپ واقع شده است، جایی که از دید خارج است و برای شما هیچ مزاحمتی ایجاد نمی‌کند.

قبلا، اسکنر اثر انگشت در زیر نزدیک لبه پایین گوشی قرار داشت. با اینکه چندین نسل از فناوری اسکنر روی نمایشگر می‌گذرد، می‌توان گفت که یکی از قابل قبول‌ترین نمایشگرهای وان پلاس محسوب می‌شود.

دوربین

جدا از نمایشگر، دوربین‌ها بزرگترین تمایز را بین OnePlus 8 Pro و OnePlus 8 نشان می‌دهند.

مشخصات کامل گوشی وان پلاس 8 و وان پلاس 8 پرو

 

وان پلاس ۸ دارای دوربین اصلی:
  • ۴۸  مگاپیکسل ( ۰.۸ میکرومتر سایز پیکسل، ۱/۲.۰ اینچ سایز سنسور، لنز واید ۲۵ میلی‌متری، f/1.8، فوکوس خودکار با تشخیص فاز، لرزشگیر اپتیکال تصویر)
  • ۱۶ مگاپیکسل (لنز فوق‌عریض ۱۳ میلی‌متری، f/2.2، فوکوس خودکار با تشخیص فاز)
  • ۲ مگاپیکسل (دوربین ماکرو، f/2.4)
و سری وان پلاس ۸ پرو دارای دوربین اصلی:
  • ۴۸ مگاپیکسل (۱.۱۲  میکرومتر سایز پیکسل، ۱/۱.۴۳ اینچ سایز سنسور، لنز واید ۲۵ میلی‌متری، فوکوس خودکار با تشخیص فاز و لیزر، f/1.8)
  • ۸ مگاپیکسل (لنز تله‌فوتو، ۱/۱.۰ میکرومتر سایز پیکسل، فوکوس خوکار با تشخیص فاز، لرزشگیر اپتیکال تصویر، زوم اپتیکال ۳ برابر، f/2.4)
  • ۴۸ مگاپیکسل (لنز ۱۳ میلی‌متری فوق‌عریض، ۱/۲.۰ اینچ سایز سنسور، ۰.۸ میکرومتر سایز پیکسل، فوکوس خودکار با تشخیص فاز، f/2.2)
  • ۵ مگاپیکسل (سنسور تشخیص عمق تصویر، f/2.4)

بسته به نوع عکسی که شما می‌گیرید، کیفیت عکس از خیلی خوب تا ضعیف متغیر است. بیشتر عکس‌های آزمایشی توسط دوربین اصلی این گوشی گرفته‌ شدند. همه عکس‌ها با دقت رنگ و تمرکز بالا همراه بودند.

مشخصات کامل گوشی وان پلاس 8 و وان پلاس 8 پرو

 

دوربین اصلی وان پلاس ۸ پرو از سنسور ۱.۴/۱ اینچی سونی IMX689 با پیکسل‌های ۱.۱۲ میکرومتری (در حالت عادی) و ۲.۲۴ میکرومتری (در حالت ادغام پیکسل‌ها) بهره می‌برد. همچنین فوکوس اتوماتیک نیز بر روی تمام پیکسل‌ها اعمال می‌شود. این دوربین می‌تواند با استفاده از ویژگی جدید Single Shot 3-HDR، ویدیوهایی با وضوح بالای ۴K و نرخ ۶۰ فریم بر ثانیه را ضبط کند. این دوربین برای کاهش لرزش دست نیز از ترکیب تثبیت کننده نوری و الکترونیکی تصویر استفاده می‌کند.

دوربین اصلی ۴۸ مگاپیکسلی وان پلاس ۸ از سنسور قدیمی IMX586 استفاده می‌کند و این یعنی دارای فوکوس خودکار نخواهد بود. همچنین پیکسل‌ها به طور قابل توجهی در مقایسه با دوربین مدل پرو کوچک‌تر بوده و ۰.۸ میکرومتری هستند. دوربین فوق عریض ۱۶ مگاپیکسلی امکان عکاسی ماکرو را ندارد و به همین دلیل از یک دوربین ماکروی اختصاصی با وضوح ۲ مگاپیکسل استفاده می‌کند. در دوربین وان پلاس ۸ هیچ لنز تله فوتویی هم دیده نمی‌شود و در عوض سنسور اصلی ۴۸ مگاپیکسلی گوشی به صورت نرم‌افزاری قادر به بزرگنمایی ۲ برابری خواهد بود.

باتری

باتری ۴۳۰۰ میلی آمپری وان پلاس ۸ در مقایسه با مدل‌های قبلی، ظرفیت بالاتری دارد و از فناوری شارژ سریع Warp Charge 30T از طریق پورت USB-C پشتیبانی می‌کند و تنها در چند دقیقه اتصال به شارژر می‌تواند از ۰ تا ۵۰ درصد شارژ شود. اما خبری از شارژ بیسیم نیست.

مشخصات کامل گوشی وان پلاس 8 و وان پلاس 8 پرو

 

اما در وان پلاس ۸ پرو شاهد شارژ بیسیم هستیم. فناوری شارژ بی‌سیم معروف به Warp Charge 30 Wireless می‌تواند وان پلاس ۸ پرو را با حداکثر سرعت ۳۰ وات شارژ کند و در عرض نیم ساعت تا ۵۰ درصد از ظرفیت باتری را شارژ کند.

حافظه

وان پلاس ۸ پرو با حافظه رم ۸ گیگابایتی و ۱۲۸ گیگابایت فضای ذخیره‌سازی داخلی، ۸۹۹ دلار قیمت‌گذاری شده و یک مدل دیگر با ۱۲ گیگابایت رم و ۲۵۶ گیگابایت حافظه داخلی نیز با قیمت ۹۹۹ دلار در دسترس علاقمندان قرار خواهد گرفت.

وان پلاس ۸ هم با دو مدل ۸ گیگابایت رم و ۱۲۸ گیگابایت فضای داخلی و دیگری هم با ۱۲ گیگابایت حافظه رم و ۲۵۶ گیگابایت فضای ذخیره‌سازی، در دسترس کاربران قرار می‌گیرد.

مشخصات کامل گوشی وان پلاس 8 و وان پلاس 8 پرو

 

پردازنده

وان پلاس ۸ پرو:
  • پردازنده مرکزی ۸ هسته‌ای (یک هسته‌ی ۲.۸۴ گیگاهرتز Kryo 585 و سه هسته‌ی ۲.۴۲ گیگاهرتز Kryo 585 و چهار هسته‌ی ۱.۸ گیگاهرتز Kryo 585)
  • پردازنده گرافیکی (Adreno 650)
وان پلاس ۸:
  • پردازنده مرکزی ۸ هسته‌ای (یک هسته‌ی ۲.۸۴ گیگاهرتز Kryo 585 و سه هسته‌ی ۲.۴۲ گیگاهرتز Kryo 585 و چهار هسته‌ی ۱.۸ گیگاهرتز Kryo 585)
  • پردازنده گرافیکی (Adreno 650)

میانگین امتیازات ۵ از ۵
دیدگاه شما

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.