از طعم دلپذیر قارچ در مدل های متنوع طبخ مانند قارچ سرخ شده، سوخاری و کبابی لذت ببرید. این ماده غذایی بیش از یک طعم معطر و غنی، اشتها آور و مناسب برای پذیرایی است. خواص قارچ بسیار زیاد و بی نظیر می باشد که در کنار تقویت سیستم ایمنی بدن برای سلامت پوست و بدن بسیار مفید خواهد بود. برای بدست آوردن این خواص باید در رژیم غذایی خود از این ماده بیشتر استفاده کنید.
طبق تحقیق ارائه شده در جلسه مارس ۲۰۲۱ در انجمن غدد درون ریز در مورد خواص قارچ ، قارچ های دکمه ای سفید، پیشرفت سرطان پروستات را کند می کنند. نتایج نشان می دهد که این ماده غذایی میزان آنتی ژن اختصاصی پروستات (PSA)، پروتئینی که توسط سلول های غده پروستات ساخته می شود ؛ را در خون در مردان مبتلا به سرطان مکرر پروستات کاهش می دهد.
عصاره قارچ دکمه سفید نه تنها فعالیت گیرنده آندروژن را سرکوب می کند، بلکه باعث مهار رشد تومور در مدت شش روز می شود. در کنار خواص مهم، قارچ یک غذای کم کالری، کم سدیم و کلسترول است. قارچ ها دو ماده مهم ریبوفلاوین و نیاسین و دو ویتامین B اصلی را که به طور معمول در منابع حیوانی یافت می شود را به بدن شما می رسانند. این ماده غذایی برای گیاهخواران بسیار کلیدی و مهم می باشد؛ زیرا جایگزین بسیار مناسبی برای گوشت است که مواد معدنی مانند مس، سلنیوم و پتاسیم را به راحتی به سیستم بدنی شما می رساند.
مطلب مرتبط: طرز تهیه پیتزای قارچ تک نفره با خمیر خانگی
در ادامه این نوشتار ۵ دلیل اصلی برای مصرف قارچ را برای شما ارائه می کنیم:
۱) تقویت سیستم ایمنی
طبق مطالعه ای که در مجله کالج تغذیه آمریکا منتشر شده است، قارچ های پخته شده می توانند سیستم ایمنی بدن را تقویت کنند. محققان دانشگاه فلوریدا به داوطلبان (۵۲ بزرگسال سالم در سنین ۲۱ تا ۴۱ سال) دستور دادند هر روز به مدت چهار هفته یک وعده به مقدار چهار اونس قارچ بخورند. به منظور عدم تداخل در نتایج، از شرکت کنندگان خواسته شد که از مصرف چای، مکمل ها و پروبیوتیک ها و سایر دوری کنند.
نتایج نشان داد مصرف قارچ، التهابات بدن را کاهش می دهد و به تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار کمک می کند.
۲) سطح قند خون را متعادل نگه می دارد.
باور کنید یا نکنید، این مزیت امیدوار کننده سلامتی در واقع از دستگاه گوارش آغاز می شود. در یک مطالعه حیوانی که توسط دانشمندان ایالت پن انجام شد، نشان داد جوندگانی که از قارچ استفاده می کنند، مقدار باکتری مفید روده آن ها بسیار بالا رفته بود که این امر برای سلامت روده و کبد بسیار مهم است.
تحقیقات نشان می دهد که قارچ ها با کمک به تغذیه باکتری های”خوب” که در روده وجود دارند، به عنوان یک پروبیوتیک عمل می کنند. بنابراین خوردن قارچ می تواند تغییر کوچکی در میکروب های روده ایجاد کند که ممکن است تنظیم گلوکز را بهبود بخشد.
۳) کاهش خطر اختلال شناختی با مصرف قارچ
شاید تنها ورزش های ذهنی، راه سالم نگه داشتن حافظه و مهارت های تصمیم گیری نباشند. محققان دانشگاه ملی سنگاپور سوابق پزشکی بیش از ۶۰۰ شهروند مسن را طی یک دوره شش ساله مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند. نتایج نشان داد، افرادی که هر هفته دو وعده قارچ مصرف می کنند، خطر ابتلا به اختلال شناختی خفیف را به نصف، تجربه خواهند کرد.
۴) کاهش علائم پیری خواص کلیدی خواص قارچ
آیا قارچ ها چشمه جوانی هستند؟
محققان از ایالت پن با بررسی ترکیبات موجود در قارچ ها دریافتند که ارگوتیونین و گلوتاتیون به وفور در قارچ ها یافت می شوند.
یانگ می گوید: “این دو آنتی اکسیدان می توانند در مقابله با تخریب رادیکال های آزاد که با افزایش سن ایجاد می شود، کمک کنند. آنتی اکسیدان ها در محافظت از بدن در برابر آسیب سلولی مرتبط با بیماری های مزمن مرتبط با افزایش سن مانند بیماری آلزایمر، بیماری های قلبی عروقی و سرطان نقش مهمی را در سلامتی شما خواهند داشت.
آنچه که ما دریافتیم این است که بدون شک قارچ بالاترین منبع غذایی این دو آنتی اکسیدان می باشد که با هم ترکیب شده اند و مصرف آن برای سلامتی و جوانی مفید خواهد بود.
۵) بارداری مطمئن و سالم
قارچ ها ممکن است توانایی مدیریت عوارض دوران بارداری را داشته باشند. دانشمندان از دانمارک، ایرلند و انگلستان یک مطالعه حیوانی انجام دادند که در آن موش های مبتلا به پره اکلامپسی (یک بیماری فشار خون جدی و احتمالاً کشنده که معمولاً پس از ۲۰ هفته بارداری اتفاق می افتد) را با آنتی اکسیدان ارگوتیونین که مقدار زیادی از آن در قارچ وجود دارد به طور طبیعی درمان و پیشگیری کرده اند.
این ماده در کنار کاهش التهابات بدن برای مقابله با بیماری های دوران بارداری بسیار مفید و لازم می باشد.
با اضافه کردن قارچ به رژیم غذایی خود، سلامتی و جوانی را به خود هدیه دهید. استفاده از گیاهان در خوراک روزانه بسیار مهم و اساسی میباشد، با رعایت اصول تغذیه زندگی سالمی داشته باشید.