آیا آلرژی دارید یا مبتلا به کرونا هستید؟

زمان مطالعه: ۴ دقیقه

آیا به کرونا مبتلا شدید یا فقط یه آلرژی ساده دارید؟

در این روزهای پر استرس که همه نگران این هستیم مبادا به کرونا مبتلا شویم، هر گونه علائمی مانند خارش گلو یا عطسه، اضطرابمان را بیشتر می‌کند. برای کسانی که آلرژی یا آسم دارند این نگرانی بیشتر نیز می‌شود. زیرا بیشتر مردم می‌ترسند این علائمی که در حال حاضر دارند نشانه‌ای از ابتلا به ویروس کرونا جدید (COVID-19) باشد.

اگر آسم یا آلرژی دارید، برخی اقدامات احتیاطی برای کاهش خطر عفونت وجود دارند که خوب است انجام دهید. در ادامه همراه ما باشید تا آنچه که نیاز دارید برای پیشگیری و درمان آلرژی و تفاوت آن با کرونا بدانید را با شما درمیان بگذاریم:

آلرژی یا کرونا؟

با این‌که آلرژی‌های فصلی و ویروس کرونا دارای یک سری علائم مشابه مانند تنگی نفس و انواعی از سرفه‌ها هستند اما هنوز برخی علائم هستند که این دو را از هم متمایز می‌کنند.

آیا آلرژی دارید یا مبتلا به کرونا هستید؟

  • در کرونا بیشتر علائم مربوط به عفونت دستگاه تنفسی تحتانی است.
  • تب یکی از بارزترین علائم، در کرونا است زیرا به در آلرژی هیچ‌وجه تب مشاهده نمی‌شود. در بسیاری از موارد این ویروس با دمای ۱۰۰ درجه فارنهایت و بالاتر همراه بوده است. البته هیچ قطعیتی در این مورد وجود ندارد اما در اکثر ابتلایان به این ویروس تب وجود دارد.
  • خارش به هیچ وجه از علائم کرونا نیست. همچنین به یاد داشته باشید که ویروس کرونا می‌تواند از فردی به فرد دیگر منتقل شود. در صورتی‌که آلرژی این‌طور نیست.
  • مدت زمان علائم نیز در این دو متفاوت است. علائم کرونا چند هفته طول می‌کشند. در صورتی که علائم آلرژی ممکن است بیش از این دوام داشته باشند. حتی دیده شده برخی افراد در طول سال با آلرژی خود درگیرند و دائماً یه سری علائم رو دارند. یکی از راه‌های جلوگیری از مضطرب شدن این است که علائم آلرژی‌های گذشته خود را به یاد بیاورید و آن‌ها را با علائمی که در حال حاضر دارید مقایسه کنید. الگوی آلرژی خود را در نظر بگیرید. اگر معمولاً در بهار دچار این علائم می‌شوید، پس یک آلرژی فصلی است و ربطی به ویروس کرونا ندارد.

آیا افراد مبتلا به آسم یا آلرژی بیشتر در خطر ابتلا به کرونا قرار دارند؟

آیا آلرژی دارید یا مبتلا به کرونا هستید؟

متأسفانه نمی‌توان به طور قطعی بیان کرد. زیرا تحقیقات کافی در این مورد صورت نگرفته است. اما متخصصان معتقدند که التهاب و مشکلات مجرای تنفسی می‌تواند خطر ابتلا به عفونت را در افراد افزایش دهد. از زمانی که این بیماری همه‌گیر شیوع پیدا کرده است. دائماً توصیه می‌شود که از لمس کردن صورت خود اجتناب کنید. علائم آلرژی از جمله خارش و آبریزش بینی تمایل افراد به لمس کردن صورت را تشدید می‌کنند و این می‌تواند خطرناک باشد.

هرچه بیشتر صورت خود را لمس کنید بیشتر در معرض ابتلا به هر نوع ویروسی قرار خواهید گرفت. توجه داشته باشید که علاوه بر کرونا ممکن است از این طریق به آنفولانزا و یا سرماخوردگی معمولی نیز مبتلا شوید. افرادی که آلرژی دارند فقط از این جهت که بینی و چشم‌های خود را می‌مالند حساس نیستند. بلکه التهاب بینی، گلو و ریه های آن‌ها نیز باعث می‌شود تا بیشتر در معرض ابتلا به این عفونت باشند. این مشکل، مجاری تنفسی، سینوس‌ها و ریه را درگیر می‌کنند. در صورتی‌که ویروس کرونا بر روی ریه تأثیر می‌گذارد. بنابراین تحت کنترل گرفتن این حساسیت می‌تواند احتمال ابتلا به ویروس را کاهش دهد.

اقدامات پیشگیرانه ارزش انجام دادن را دارند؟

همه مردم باید به توصیه‌های پیشگیرانه مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها (CDC) از جمله عدم حضور در مکان‌های شلوغ، شستن مداوم دست‌ها و ضدعفونی کردن سطوح پایبند باشند. افرادی که آسم یا آلرژی دارند باید بیش از بقیه احتیاط کنند. البته کمی سخت است که بتوان به طور کامل از لمس صورت خودداری کرد اما روش‌هایی وجود دارند که می‌توانند باعث شوند این کار را کم‌تر و یا با احتیاط بیشتری‌ انجام داد. همچنین از دستمال برای پاک کردن و به جای دست در آرنج خود عطسه کنید تا خطر ابتلا به حداقل برسد.

آیا آلرژی دارید یا مبتلا به کرونا هستید؟

 

مراقبت از آسم و آلرژی یک قدم واقعاً مهم در کاهش خطر ابتلا به عفونت است. افرادی که آلرژی دارند باید اطمینان حاصل کنند که تحت درمان قرار می‌گیرند زیرا در این صورت کم‌تر به صورت خود دست می‌زنند و خطر ابتلا به ویروس نیز کم‌تر می‌شود. در مورد افراد مبتلا به آسم نیز همین‌طور است. بهترین کار برای جلوگیری از شدت گرفتن آسم این است که داروها را طبق تجویز پزشک مصرف کنید.

افرادی که داروی کنترل‌کننده آسم خود را مرتب مصرف می‌کنند احتمال کمتری وجود دارد که دچار حمله‌های آسمی شوند. متخصصان توصیه می‌کنند با نزدیک شدن به فصول سرد سال که احتمال ابتلا به آنفولانزا افزایش می‌یابد، افراد حتماً واکسن آنفولانزا بزنند. به خصوص آن‌هایی که مبتلا به آسم هستند. زیرا آنفولانزا هم خطرناک است و هم تشخیص آن از کرونا می‌تواند دشوار باشد بنابراین مهم است که خطر ابتلا به آنفولانزا را کاهش داد.

توصیه نهایی  

اقدامات پیشگیرانه مختلفی از جمله مراقبت‌های بهداشتی و همین‌طور واکسن‌هایی مانند واکسن آنفولانزا وجود دارند که می‌توانند خطر ابتلا به عفونت را کاهش دهند. پس استرس به خودتان راه ندهید چون از خیلی جهات توپ در زمین شما است.

میانگین امتیازات ۵ از ۵
دیدگاه شما

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.