طرز تهیه لوبیاپلو با گوشت چرخ کرده

زمان مطالعه: ۲ دقیقه

طرز تهیه لوبیاپلو مجلسی با گوشت چرخ کرده

پلو در آشپزی ایرانی و ترکی به غذایی گفته می‌شود که برنج  با انواع سبزیجات و گوشت مخلوط می‌شود که معمولاً در هر فرهنگی این مواد مخلوط ممکن است متفاوت باشند. لوبیا پلو نیز یکی از غذاهای مخلوط با سبزیجات و گوشت می‌باشد که محبوب ایرانیان است.

مواد لازم برای تهیه لوبیاپلو:

  • برنج ۱ کیلو
  • گوشت مغز ران ۳۰۰ گرم
  • لوبیا سبز نیم کیلو
  • کره ۱۰۰ گرم
  • پیاز ۱ عدد بزرگ
  • رب گوجه فرنگی ۲ قاشق
  • پودر دارچین و گل سرخ ۲ قاشق چای خوری
  • زعفران به میزان لازم
  • ادویه پلویی به میزان لازم
  • نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه لوبیاپلو با گوشت چرخ کرده

طرز تهیه:

گوشت را به اندازه دلخواه خرد می‌کنیم؛ بهتر است نه خیلی کوچک و نه خیلی بزرگ باشد. پیاز را نگینی خرد می‌کنیم و کمی تفت می‌دهیم و گوشت را به آن اضافه می‌کنیم و مجدد تفت می‌دهیم.

دارچین و گل سرخ را اضافه می‌کنیم و بعد رب را اضافه کرده و کمی که تفت دادیم، ۱ تا ۲ لیوان آب اضافه می‎کنیم و در قابلمه را می‌گذاریم تا گوشت کاملاً بپزد. برای اینکه این روند سریع‌تر پیش برود می‌توانی از زودپز استفاده کنید.

لوبیا‌ها را به اندازه متوسط خرد می‌کنیم و تفت می‌دهیم و وقتی که سرخ شد به گوشت اضافه می‌کنیم تا لوبیا هم بپزد. حالا نوبت آبکش کردن برنج رسیده. چون این غذا مخلوط می‌باشد و مقداری سس داخل مواد وجود دارد برنج را کمی زنده‌تر آبکش می‌کنیم تا کمی با سس مخلوط شده و دم بکشد.

یک لایه روغن کف قابلمه می‌ریزیم و یک لایه برنج می‌ریزیم و کمی زعفران به آن اضافه می‌کنیم. یک لایه از مواد یا سس را روی برنج می‌ریزیم و کمی از ادویه پلویی استفاده می‌کنیم. همینطور لایه‌ها را تکرار می‌کنیم تا مواد تمام شود و بعد منتظر می‌مانیم تا خوب دم کشیده و آماده خوردن شود.

میانگین امتیازات ۵ از ۵
دیدگاه شما

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.