طرز تهیه سوپ پیازچه و بلدرچین کتوژنیک

زمان مطالعه: 3 دقیقه

دستور پخت سوپ پیازچه و بلدرچین کتوژنیک

سوپ و انواع آش‌ها از غذاهای محبوب نزد ایرانیان است که در مراسم‌های گوناگونی از آن‌ها استفاده می‌کنند. به خصوص در فصل سرما خوردن یک کاسه سوپ مانند سوپ ورمیشل بسیار دلچسب و مقوی است. حال ما قصد داریم این سوپ ها را وارد رژیم غذایی کتوژنیک کنیم اما برای این کار لازم است تا از مواد غذایی کتوژنیک استفاده شود. سوپ پیازچه و بلدرچین کتوژنیک یکی از این دسته سوپ هاست که می تواند در رژیم کتوژنیک مصرف شود.

در ایران از دوران قدیم تا به حال سوپ‌های زیادی اختراع شدند که بسیاری از آن‌ها هنوز هم طبخ می‌شوند و تعدادی از آن‌ها نیز فقط اسمی به جای گذاشته‌اند. هر کدام از قبایل ایرانی دارای آش و سوپ محلی مخصوص به خود هستند که هر کدام به نوبه خود طعمی بی‌نظیر و خواصی عالی دارند. در لایف استایل کتوژنیک نیز ما می‌توانیم با استفاده از مواد مختلف سوپ‌های متنوعی طبخ کنیم.

در این مقاله سعی داریم همان طور که شما را با آش ساک کتوژنیک آشنا کردیم، طرز تهیه سوپ پیازچه و بلدرچین را با شما به اشتراک بگذاریم امیدواریم که از خواندن این مقاله لذت ببرید.

مواد مورد نیاز

  • بلدرچین ۱ عدد
  • پیازچه تازه خرد شده ۶ قاشق غذاخوری
  • پیاز نصف یک عدد
  • کره یا روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
  • ادویه ها: نمک، فلفل سیاه، زردچوبه

مروری بر خواص مواد ذکر شده

خواص بلدرچین:

خواص بلدرچین

گوشت بلدرچین که در تهیه سوپ پیازچه و بلدرچین کتوژنیک از آن استفاده می شود، یکی از گوشت‌های مقوی و مغذی است و دارای ویتامین‌های فراوانی است که برای بدن بسیار مفید می‌باشند. بلدرچین منبع خوب مس، سلنیوم، آهن، فسفر و کلسیم است. با کم خونی مقابله می‌کند و سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند.

خواص پیازچه:

پیازچه یکی از انواع سبزیجاتی است که طعمی خوش دارد و دارای رطوبت بالایی است و در طبخ غذاهای مختلف از آن استفاده می‌کنند. پیازچه کلسترول را کاهش می‌دهد. برای رفع چروک بسیار مناسب می‌باشد. از سرطان جلوگیری می‌کند و در سلامت قلب تأثیرگذار خواهد بود.

خواص پیاز:

پیاز یکی از صیفیجات‌های محبوب است که در طبخ اکثر غذاها از جمله سوپ پیازچه و بلدرچین کتوژنیک از آن استفاده می‌کنیم. پیاز دارای ویتامین‌های گوگرد، سدیم، آهن، فسفر و ید می‌باشد که به هضم غذا مخصوصا مواد نشاسته‌ای کمک می‌کند. پیاز به شدت برای عفونت و رفع آن مفید بوده و میکروب‌ها را از بین می‌برد.

خواص روغن زیتون:

روغن زیتون یکی از روغن‌های محبوب در بین افراد است و برای سلامتی بسیار مفید می‌باشد. در طبخ بسیاری از غذاها از آن استفاده می‌کنند. روغن زیتون ملین بسیار خوبی است و به رفع یبوست کمک می‌کند و همچنین برای قلب بسیار مفید است و یک چربی سالم می‌باشد.

سوپ پیازچه و بلدرچین

طرز تهیه سوپ کتوژنیک پیازچه و بلدرچین

 

ابتدا پیاز را نگینی خرد می‌کنیم و در روغن زیتون با شعله کم تفت می‌دهیم و کمی بعد ادویه‌ها را اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم. اندکی بعد که پیازها طلایی رنگ شدند بلدرچین پاک شده و شسته شده را داخل ظرف می‌گذاریم و مدتی با پیاز تفت می‌دهیم تا با عطر و طعم پیاز ترکیب شود. بعد از این مرحله ۲ لیوان آب جوش اضافه می‌کنیم و درب آن را می‌گذاریم تا بلدرچین بپزد.

۲۰ دقیقه آخر پیازچه‌های خرد شده را اضافه می‌کنیم تا با بلدرچین بپزند. پس از ۲۰ دقیقه سوپ پیازچه و بلدرچین کتوژنیک شما آماده است و میتوانید آن را میل کنید.

ارزش غذایی:

  • کالری ۸۸۶
  • نت کرب ۵ گرم
  • کربوهیدرات کل ۷ رگم
  • فیبر ۲ گرم
  • چربی ۵۷ گرم
  • پروتئین ۸۲ گرم

دوستان دارای لایف استایل کتوژنیک باید به این نکته توجه داشته باشند که طبق ماکروهای روزانه خود از این غذا استفاده کنند.

میانگین امتیازات ۵ از ۵
دیدگاه شما

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

محدودیت زمانی مجاز به پایان رسید. لطفا کد امنیتی را دوباره تکمیل کنید.