طرز تهیه پیتزای قارچ تک نفره با خمیر خانگی

زمان مطالعه: 3 دقیقه

پیتزای قارچ تک نفره با خمیر خانگی

این مقاله از ویستامگ را به پیتزای قارچ اختصاص داده ایم. عده‌ای عقیده دارند تاریخچه پیتزا به کشور یونان برمی‌گردد ولی با این حال گفته شده که سربازهای داریوش در قرن ششم روی سپرهای خود خمیر پهن می‌کردند و روی آن را با پنیر و خرما می‌پوشاندند و روی آتش قرار می‌دادند.

پیتزا از روم به جنوب ایتالیا رفت و به نوعی غذای فقیران محسوب می‌شد. رفته رفته با گذر گردشگران از این منطقه پیتزا جهانی معروف شد و توجه بسیاری از گردشگران را به خود جلب کرد.

پیتزای مدرن به شکل امروزی توسط نانوایی به نام رافائل اسپوزیتو در سال ۱۸۸۹ تهیه شد. اوایل در ایتالیا پیتزا در فضای آزاد کنار خیابان‌ها فروخته می‌شد اما رفته رفته مغازه‌های کوچک شکل گرفت و پیتزا فروشی‌ها تشکیل شدند.

اولین پیتزا در قرن ۱۷ درست شد که از خمیر و مقداری گوجه و ریحان و پونه کوهی تشکیل شده بود. در این مقاله سعی داریم تا طرز تهیه پیتزای تک نفره قارچ را با شما به اشتراک بگذاریم که بسیار ساده و آسان است.

پیتزای قارچ و سوسیس

مواد مورد نیاز برای خمیر پیتزا قارچ

  • آرد ۶ قاشق غذاخوری
  • مخمر نصف قاشق چای خوری
  • نمک نوک قاشق چای خوری
  • بکینگ پودر نصف قاشق چای خوری
  • شکر نوک قاشق چای خوری

مواد مورد نیاز روی خمیر

  • سس قرمز به مقدار لازم
  • گوجه نصف یک عدد یا ۴ عدد گوجه گیلاسی
  • قارچ ۳ عدد متوسط
  • پنیر پیتزا به مقدار لازم
  • سوسیس کوکتل ۱ عدد
  • ادویه‌ها: نمک،فلفل،آویشن به مقدار لازم

طرز تهیه خمیر پیتزا

ابتدا مخمر را با نصف فنجان آب ولرم مخلوط می‌کنیم و می‌گذاریم تا ۱ دقیقه بماند و کمی عمل بیاید.

آرد، بکینگ پودر، نمک و شکر را مخلوط می‌کنیم و بعد از آن مایع خمیر را اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم و کمی با دست ورز می‌دهیم و روی ظرف را با پارچه‌ای می‌پوشانیم و تا ۱ ساعت استراحت می‌دهیم تا خوب پف کند و به اصطلاح عمل بیاید.

بعد از ۱ ساعت خمیر را روی سطحی که روی آن آرد پاشیدیم پهن می‌کنیم و به شکل گرد در می‌آوریم و با وردنه پهن می‌کنیم. کف قالب مورد نظر را چرب می‌کنیم و یا روی کاغذ روغنی می‌گذاریم.

فر را از قبل در دمای ۱۹۰ درجه روشن میکنیم تا گرم شود.

روی خمیر را کمی سس با فرچه می‌زنیم و پنیر پیتزا می‌ریزیم. قارچ را به صورت اسلایس برش می‌دهیم و روی پنیر می‌چینیم و روی آن ادویه‌ها را می‌ریزیم. در مرحله بعد سوسیس را سکه‌ای برش می‌زنیم و گوجه (به کاهش کلسترول کمک می کند) را به تکه‌های کوچک مثلثی برش می‌زنیم و روی قارچ به شکل دلخواه می‌چینیم و در آخر یک لایه پنیر پیتزا می‌ریزیم.

حال در طبقه وسط فر می‌گذاریم و بعد از ۲۰ الی ۳۰ دقیقه آماده است.

باید به این نکته توجه داشت که دمای هر فر با فر دیگر فرق دارد و طریقه استفاده آن‌ها متفاوت است پس باید گهگاهی به پیتزا سرکشی کنیم.

ارزش غذایی:

  • کالری ۷۵۵
  • نت کرب ۴۴ گرم
  • کربوهیدرات کل ۴۸ گرم
  • فیبر ۴ گرم
  • چربی ۴۴ گرم
  • پروتئین ۴۲ گرم

میانگین امتیازات ۵ از ۵
1 نظر
  1. Atefe می گوید

    ممنونم از طرز تهیه های عالی که میذارید

دیدگاه شما

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

محدودیت زمانی مجاز به پایان رسید. لطفا کد امنیتی را دوباره تکمیل کنید.