سیب زمینی شکم پر و پوره پنیری
سیب زمینی شکم پر و پوره پنیری یک غذای مدرن است که هم به عنوان پیش غذا و هم غذای اصلی استفاده میشود. سیب زمینی شکم پر از آن دسته غذاهایی است که میتوان مواد اولیه آن را به دلخواه تغییر داد و بنا به ذائقه شخص آن را تهیه کرد. بنابراین طرز تهیه سیب زمینی شکم پر می تواند متفاوت باشد.
معمولا در غذاهای شکم پر از پنیرهای مختلفی چون گودا، چدار، موزارلا و پنیر پیتزا استفاده میکنند که به خوشمزهتر شدن غذاها بسیار کمک میکنند. این غذا به دلیل وجود پنیر پیتزا و همچنین سیب زمینی بسیار خوشمزه و سیر کننده است.
در این مقاله سعی داریم که طرز تهیه سیب زمینی شکم پر و پوره پنیری لذیذ را با شما به اشتراک بگذاریم.
مواد مورد نیاز
- سیب زمینی درشت ۳ عدد
- سوسیس کوکتل ۱ یا ۲ عدد
- پیاز ۱ عدد متوسط
- قارچ به میزان لازم
- پنیر پیتزا به میزان لازم
- ادویهها: آویشن، نمک، فلفل و زردچوبه
- رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
- شوید خشک در صورت دلخواه
- روغن به میزان لازم
مروری بر خواص مواد مذکور
سیب زمینی:
سیب زمینی که ماده اصلی سیب زمینی شکم پر و پوره پنیری است به هضم غذا کمک میکند. دارای خواصی است که در رفع تیرگی دور چشم بسیار موثر است. سرشار از بتاکاروتن و منیزیم است که به التهاب مفاصل کمک میکند.
قارچ:
قارچها سیستم ایمنی بدن را تقویت میکنند. قارچ به ریزش مو کمک میکند. همچنین غنی از مس است و برای موها بسیار مفید میباشد.
پیاز:
پیاز ضد عفونی کننده قوی است و به درمان بیماریهایی مثل سرماخوردگی و آنفولانزا کمک میکند. محیط را ضد عفونی کرده و از لخته شدن خون جلوگیری میکند.
طرز تهیه سیب زمینی شکم پر
برای تهیه سیب زمینی شکم پر ابتدا سیب زمینیها را آبپز میکنیم و برای راحتتر شدن و سریع تر آبپز شدن بهتر است در آب مقداری نمک بریزیم و با چاقو شیاری در سیب زمینیها ایجاد کنیم.
باید به این نکته توجه داشت که حواسمان باشد سیب زمینیها ترک نخورند.
پیاز را نگینی خرد میکنیم و در روغن تفت میدهیم. بعد از اینکه پیاز کاملا طلایی شد قارچها را نیز نگینی خرد میکنیم و به پیاز اضافه میکنیم و مجدد تفت میدهیم تا کاملا آب آن گرفته شود و در ادامه ادویهها را اضافه میکنیم. بعد از مدتی که مواد سرخ شدند سوسیسها را ریز خرد میکنیم و به بقیه مواد اضافه کرده و تفت میدهیم. در آخر رب را اضافه میکنیم و هم میزنیم تا با مواد کاملا مخلوط شود.
سیب زمینیهای پخته شده را از وسط نصف میکنیم و داخل آنها را خالی میکنیم و با مواد مذکور پر میکنیم و روی آن پنیر پیتزا میریزیم. روی سینی فر کاغذ روغنی میاندازیم و کمی روغن زیتون میریزیم؛ در حدی که کاغذ روغنی چرب شود. سیب زمینیها را میچینیم و داخل فر که از قبل آن را روشن کردهایم تا گرم شود در دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد میگذاریم. ۳۰ دقیقه بعد، از فر خارج میکنیم در صورتی که تمایل داشتیم میتوانیم شعله بالا را روشن کنیم تا کمی پنیر آن طلایی شود.
طرز تهیه پوره پنیری
باقیمانده سیب زمینیهایی که آبپز شده بودند را با مقداری نمک و پنیر پیتزا و کره مخلوط میکنیم و در نهایت شوید را به آن اضافه میکنیم و در مقداری روغن سرخ میکنیم. باید آن را مدام هم بزنیم که ته نگیرد. در آخر با سیب زمینی شکم پر سرو میکنیم.
ارزش غذایی:
- کالری ۱۶۳۳
- نت کرب ۱۰۹ گرم
- کربوهیدرات کل ۱۲۹ گرم
- فیبر ۱۸ گرم
- چربی ۱۱۱ گرم
- پروتئین ۳۸ گرم