چه خوراکی‌هایی باعث مرگ تدریجی می‌شوند؟

زمان مطالعه: 15 دقیقه

خوراکی‌هایی که باعث مرگ تدریجی می‌شوند

۱) آبمیوه‌های تجاری

ممکن است فکر کنید خوردن آبمیوه‌های طبیعی مانند خوردن آب هیچ ضرری ندارد اما کاملا در اشتباه هستید. مشکل آبمیوه‌های تجاری این است که در آن‌ها آب از طریق چندین فرآیند تبخیر، تصفیه و استخراج خارج می‌شود. این یعنی اینکه ارزش غذایی آبمیوه‌ها بسیار کمتر از حد انتظار است و افزودنی‌هایی به آن‌ها اضافه می‌کنند که رنگ بیشتری به خود بگیرند.

به طور کلی، ممکن است آبمیوه‌ها نوشیدنی‌های خوش‌طعمی به نظر برسند، اما ارزش غذایی کمی دارند که برای بدن خیلی مناسب نیستند. زخم معده و ریفلاکس اسید می‌توانند از عوارض ناشی از نوشیدن مقدار زیادی آبمیوه تجاری باشند. البته این آبمیوه‌ها از نوشابه سالم‌تر هستند، اما بهتر است که نوشیدن آبمیوه‌های تازه و طبیعی یا آب را جایگزین آن‌ها کنیم.

مواد مغذی حاصل از آبمیوه‌های طبیعی بسیار بیشتر از آبمیوه‌های تجاری است. اگر خودتان آبمیوه‌های تازه تهیه کنید و بخورید می‌توانید ویتامین و مواد مغذی لازم بدن خود را تا حد زیادی تأمین کنید.

۲) نوشیدنی‌های ورزشی

چه خوراکی‌هایی باعث مرگ تدریجی می‌شوند؟

نوشیدنی‌های ورزشی اغلب به شکلی فروخته می‌شوند که شما مجبور به نوشیدن آن‌ها بعد از تمرین شوید.  این نوشیدنی‌ها سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی هستند که انرژی لازم در حین تمرین را برای شما تأمین می‌کنند. اما متأسفانه، نوشیدنی‌های ورزشی اصلا آنطور که به نظر می‌رسند سالم نیستند.

علت آن این است که نوشیدنی‌های ورزشی حاوی مقدار زیادی قند هستند. البته نه به اندازه نوشابه‌ها ولی تفاوت زیادی هم نمی‌کنند. آن‌ها همچنین حاوی طعم‌های مصنوعی و اغلب رنگ‌های خوراکی هستند.

قند موجود در نوشیدنی‌های ورزشی باعث افزایش انسولین می‌شود و انرژی زیادی به شما می‌بخشد اما این انرژی پس از مدت کوتاهی بعد از مصرف، به سرعت افت می‌کند. نوشیدنی‌های ورزشی برای انسولین یا تولید هورمون‌های رشد شما مفید نیستند. میزان سدیم در نوشیدنی‌های ورزشی معمولا زیاد است، بنابراین به طور کلی بهتر است از مصرف این نوشیدنی‌ها خودداری کنید. هیچ چیز نمی‌تواند جای آب را بعد از یک تمرین سخت بگیرد زیرا آب رطوبت بدن شما را بدون هیچ گونه قند یا مواد افزودنی دیگری تأمین می‌کند.

۳) فست فودها

درست است که فست فودها  زمانی که شما تایم کافی برای پخت و پز ندارید مناسب به نظر برسند، اما این غذاها فاقد مواد مغذی هستند که شما از  غذاهای خانگی خود دریافت می‌کنید. مانند غذاهای آماده، فست فودها نیز سرشار از قند و نمک هستند. فست فودها همچنین سرشار از مواد شیمیایی، ویتامین‌ها و مواد معدنی مصنوعی می‌باشند. فست فودها ممکن است یک گزینه ساده به نظر برسند، اما ارزش پولی که خرج می‌کنیم را ندارند و دستورالعمل‌های سریع و ساده بسیاری وجود دارد که می‌توانید خودتان آن‌ها را تهیه کنید.

۴) بادام زمینی خام

چه خوراکی‌هایی باعث مرگ تدریجی می‌شوند؟

بادام زمینی به عنوان یک رژیم غذایی شناخته شده است که سرشار از مواد مغذی، از جمله پروتئین، فیبر و آهن است. البته این نکته فراموش نشود که مقادیر کمی از آن را مصرف کنید زیرا کالری بسیار بالایی دارد.

بادام زمینی طعم عالی دارد، اما بهتر است از خوردن بادام زمینی خام پرهیز کنید. بادام زمینی خام به ندرت در سوپر مارکت‌ها یافت می‌شود اما اگر آن‌ها را در هر مکانی پیدا کردید، بهتر است برای حفظ سلامتی خود از خوردن آن خودداری کنید. بادام زمینی به شکل خام حاوی سمی است که در پیچک سمی و بلوط سمی نیز وجود دارد. عوارض جانبی احتمالی آن شامل خارش پوست، جوش و حساسیت‌های پوستی می‌شود.

بسته به واکنش شما ممکن است عواقب جدی‌تری هم داشته باشد. خوردن بادام زمینی که در مغازه‌ها پیدا می‌کنید بی خطر است، زیرا برای از بین بردن سموم بو داده شده‌اند. با این حال، اگر بادام زمینی خام پیدا کردید، بهتر است به هر قیمتی شده از خوردن آن پرهیز کنید، زیرا هرگز نمی‌دانید بدن شما چگونه ممکن است نسبت به آن واکنش نشان دهد.

 ۵) لوبیا قرمز

چه خوراکی‌هایی باعث مرگ تدریجی می‌شوند؟

 خوردن لوبیا قرمز پخته شده مشکلی ندارد اما هرگز نباید آن را به صورت خام بخورید. دلیل این امر این است که لوبیا قرمز خام حاوی لکتین (Lectins) است که معمولا در غذاهای پخته نشده و خام وجود دارد. لکتین‌ها در دسته مواد غیرمفید قرار دارند، زیرا در جذب برخی مواد غذایی اختلال ایجاد می‌کنند. اگر غذاهای گیاهی را به صورت خام مصرف کنیم، لکتین موجود در آن‌ها باعث شکم درد می‌شود.

اگر لوبیا قرمز را به صورت خام بخورید، ممکن است به شدت بیمار شوید که در مقادیر زیاد، حتی می‌تواند کشنده نیز باشد. بنابراین بهتر است از خوردن لوبیا به صورت خام خودداری کنید، اگر لوبیا را بپزید و یا خشک کنید فواید غذایی بیشتری از آن‌ دریافت خواهید کرد.

لوبیا جزو انواع مواد غذایی است که احتمالا فکر می‌کنید خوردن خام آن بی‌خطر است اما اگر می‌خواهید لوبیا خام بخورید، تجدید نظر کنید در غیر اینصورت دچار حالت تهوع و اسهال می‌شوید. لوبیا را حدود ده دقیقه بجوشانید تا از شر همه سموم تند و زننده آن خلاص شوید.

۶) جوز هندی

چه خوراکی‌هایی باعث مرگ تدریجی می‌شوند؟

این ادویه دلپذیر که به عنوان افزودنی قهوه و سایر چاشنی‌ها به کار می‌رود به خصوص در ایام جشن، آنطور که به نظر می‌رسد بی ضرر نیست.

شاید باور کردن این امر سخت باشد، اما در صورت مصرف مقدار زیادی جوز هندی همانند یک داروی توهم زا عمل می‌کند. این داروی قدرتمند مانند مصرف یک دوز LSD (یک نوع ماده توهم زا) است و اثرات آن تا ۱۲ ساعت ادامه دارد. عوارض جانبی آن شامل خشکی دهان و غش کردن و علائم مشابه خماری است که تا دو روز ادامه خواهد داشت.

خوردن مقدار زیادی جوز هندی دشوار خواهد بود زیرا جوز هندی محلول نیست و برای اینگونه مصارف تولید نشده است. بنابراین جویدن حجم زیادی از جوز هندی قطعا لذت بخش نخواهد بود.

۷) شربت ذرت با فروکتوز بالا

چه خوراکی‌هایی باعث مرگ تدریجی می‌شوند؟

شربت ذرت شیرین‌کننده‌ای است که از نشاسته ذرت تهیه می‌شود و در انواع مواد غذایی از جمله نوشابه، آب نبات، غذاهای یخ زده و حتی سس سالاد یافت می‌شود. شما حتی می‌توانید آن را در غلات صبحانه، ماست گرانول یا بستنی پیدا کنید.

شربت ذرت اغلب به عنوان یک ماده غذایی مفید برای سلامتی فروخته می‌شود، اما اصلا اینگونه نیست. مواد غذایی زیادی وجود دارد که حاوی شربت ذرت با فروکتوز بالا هستند، بنابراین دانستن این موضوع که شما چقدر از آن را مصرف می‌کنید ضرری ندارد. شاید به نظر برسد جایگزین مناسبی برای قند است، اما مطمئن باشید به همان اندازه برای شما مضر می‌باشد.

شربت ذرت با فروکتوز بالا ممکن است در چاقی، سرطان، دیر دندان درآوردن، نارسایی کبد و سایر مشکلات نقش داشته باشد، خصوصا اگر به مقدار زیادی مصرف شود.

در کل بهتر است از مصرف آن خودداری کنید زیرا هیچ ارزش غذایی برای سلامتی شما ندارد. غذاهایی که حاوی شربت فروکتوز بالا هستند از جمله آب نبات و نوشابه، به هیچ وجه نباید به طور منظم مصرف شوند.

۸) برگ ریواس

چه خوراکی‌هایی باعث مرگ تدریجی می‌شوند؟

ریواس اغلب در کیک‌ها، دسرها یا به تنهایی خورده می‌شود، اما نکته مهم این است که فقط  ساقه‌اش را بخورید نه برگ‌هایش را!

برگ‌های ریواس حاوی یک ترکیب شیمیایی، اسید اگزالیک (Oxalic acid) است که سمی می‌باشد. البته این اسید در سایر غذاهای روزمره مانند کلم بروکلی نیز وجود دارد، اما مقدار آن در برگ‌های ریواس بسیار بیشتر است.

مصرف ریواس به مقدار زیاد، ممکن است باعث مرگ شود اما مصرف آن به مقدار کم در نهایت ممکن است به بیماری یا حالت تهوع ختم شود. علائم شناخته شده دیگر مصرف برگ گیاه ریواس عبارتند از: سوزش در دهان و گلو، سنگ کلیه، درد چشم و تشنج. در واقع هیچ روش مطمئنی برای خوردن برگ ریواس وجود ندارد، زیرا نمی‌دانید که به دلیل اسید اگزالیک چه تأثیری ممکن است روی شما بگذارد، بنابراین بهترین کار این است که از مصرف آن خودداری کنید.

۹) تخم مرغ خام

چه خوراکی‌هایی باعث مرگ تدریجی می‌شوند؟

احتمالاً شنیده‌اید که برخی افراد به ویژه ورزشکاران تخم مرغ را به صورت خام مصرف می‌کنند. اگرچه تخم مرغ خام حاوی ویتامین D و امگا ۳ است، اما خوردن آن ممکن است مشکلات جدی را به همراه داشته باشد.

احتمال آلوده شدن تخم مرغ‌های خام به باکتری‌های خطرناک مثل Salmonella Enteritidis  که معمولا فقط به عنوان سالمونلا شناخته می‌شوند، وجود دارد. باکتری سالمونلا اغلب در جوجه‌ها و تخم‌مرغ‌ها یافت می‌شود که عامل یکی از شایع‌ترین مسمومیت‌های غذایی شناخته شده است. سالمونلا در واقع سم غذایی است که با خوردن غذای آلوده در معده زندگی و رشد می‌کند.

از آنجا که معده و دستگاه گوارش به سرعت تحت تأثیر این باکتری قرار می‌گیرند، نتیجه آن اسهال، حالت تهوع و سایر مشکلات گوارشی است. این بیماری به طور بالقوه می‌تواند جدی‌تر از این باشد. احتمال آلوده شدن تخم مرغ خام به این باکتری کم است، با این حال بهتر است که از خوردن آن خودداری کنیم زیرا هرگز نمی‌توانید از آنچه در انتظارتان است اطمینان حاصل کنید. گزینه سالم‌تر این است که  تخم مرغ‌تان را بپزید و به حالت نیمرو و آب‌پز مصرف کنید!

۱۰) گوشت خام

چه خوراکی‌هایی باعث مرگ تدریجی می‌شوند؟

اگر گوشت خام آلوده باشد، می‌تواند باعث توکسوپلاسموز (Toxoplasmosis) شود که یک بیماری انگلی است و در انسان‌ها، پستانداران و حتی پرندگان نیز ایجاد می‌شود. عفونت اولیه در انسان غالبا بدون علائم بالینی است. شکل حاد بیماری ممکن است با تب، تورم غدد لنفاوی و لنفوسیتوز (Lymphocytosis) همراه باشد. در حالت فوق حاد یا وخیم بیماری که به ندرت اتفاق می‌افتد علائم مغزی، ذات‌الریه، درگیری عمومی عضلات و حتی مرگ بروز می‌کند.

 اگر در سیستم ایمنی بدن خود مشکل داشته باشید ممکن است علائم شدیدتر نیز بروز کنند. این علائم ممکن است شامل تاری دید و سرگیجه نیز باشند. البته همه گوشت‌های خام آلوده نیستند و حتی اگر آلوده هم باشند، هیچ تضمینی برای اینکه شما حتما بیمار شوید وجود ندارد، اما به یاد داشته باشید که همیشه این خطر وجود خواهد داشت.

خطرات ناشی از خوردن گوشت خام به دلیل تازه بودن گوشت چندان بد نیست، اما اگر گوشت در هوای آزاد مانده باشد شروع به پوسیدگی خواهد کرد و این یعنی اینکه باعث جذب باکتری‌ها می‌شود.

بنابراین اگر به خوردن گوشت خام عادت ندارید احتمال اینکه با خوردن آن ناراحتی معده بگیرید زیاد است. بهترین راه برای جلوگیری از مشکلات ناشی از خوردن گوشت خام این است که اطمینان حاصل کنید گوشت شما کاملا پخته شده است.

۱۱) عسل خام

چه خوراکی‌هایی باعث مرگ تدریجی می‌شوند؟

ما اغلب در مورد فواید عسل شنیده‌ایم تا ضررات آن. عسل معمولا فیلتر می‌شود تا ذرات و دانه‌های گرده در آن از بین بروند. اما عسل خام می‌تواند حاوی دانه‌های گرده باشد که باعث ایجاد واکنش‌های آلرژیک در برخی افراد خواهد شد.

افراد مبتلا به تب یونجه باید در مصرف عسل خام بسیار مراقب باشند زیرا این امر می‌تواند منجربه واکنش‌های خطرناکی شود. عسل خام همچنین ممکن است باکتری کلستریدیوم بوتولینوم (Clostridium botulinum) را به همراه داشته باشد که می‌تواند باعث بوتولیسم (بوتولیسم یک بیماری فلج است که عامل ایجادکننده آن سمی است که توسط باکتری کلوستریدیوم بوتولینوم تولید می‌شود.) روده شود و با برخی از علائم نامطبوع، از جمله بی حالی، ضعف عضلات همراه باشد. همچنین در بعضی موارد کشنده نیز خواهد بود.

بوتولیسم روده در کودکان کم سن بیشتر دیده می‌شود، اما می‌تواند بر روی هر کسی تأثیر بگذارد. توصیه می‌شود که عسل را به کودکان خردسال زیر یک سال ندهید. همچنین اگر آلرژی دارید، بهتر است که از خوردن عسل خام خودداری کنید.

۱۲) بادام درختی خام

چه خوراکی‌هایی باعث مرگ تدریجی می‌شوند؟

بادام یک میان وعده فوق العاده سالم است و به ما اغلب توصیه می‌شود که آن را به رژیم غذایی خود اضافه کنیم. با این حال، اگر زمانی یک بادام خام تلخ خورده‌اید، یک دلیل واقعی برای تلخی آن وجود دارد که اصلا خوشایند نیست! بادام مقدار کمی سیانید (Cyanide) در خود دارد، اما در بادام تلخ این مقدار بسیار بیشتر از آن چیزی است که باید باشد.

در صورت خوردن مقدار زیادی سیانید اکسیژن به بدن ما نمی‌رسد و این امر می‌تواند باعث افت فشار خون، نارسایی تنفسی و در بعضی موارد حتی منجربه مرگ شود. بادام بسیار خوشمزه است اما اگر یک بادام تلخ را مزه کردید، وسوسه نشوید که آن را بخورید. البته سیانیدی که به مقدار کمی از بادام طبیعی دریافت می‌کنید ضرری ندارد، اما در مقادیر زیاد اثرات آن کشنده است.

برای جلوگیری از سرطان چه مواد غذایی بخوریم؟

از میان ۱۰ سرطان، ۴ نوع از آن‌ها می‌توانند از طریق تغییر شیوه زندگی و رژیم غذایی پیشگیری شوند.

بسیاری از مردم بر این باورند که ابتلا به سرطان صرفا به ژن‌ها، سرنوشت یا بدشانسی مربوط می‌شود. اما از طریق تحقیقات علمی، می‌دانیم که این خطر در واقع به ترکیبی از ژن‌ها، محیط پیرامون ما و مواردی که با سبک زندگی ما در ارتباط هستند بستگی دارد.

سرطان در اثر آسیب به DNA ما ایجاد می‌شود؛ دستورالعمل‌های شیمیایی که به سلول‌های ما می‌گویند چه کاری انجام دهند. این آسیب میتواند با گذشت زمان ایجاد شود. اگر سلول آسیب زیادی به DNA خود وارد کند، می‌تواند خودش شروع به رشد کرده و از کنترل خارج شود. اینجاست که سرطان خود را بروز می‌دهد.

طبق تحقیقات انجام شده، از هر ۲ نفر ۱ نفر در برخی از مراحل زندگی خود به سرطان مبتلا می‌شود. هر ساله حدود ۳۶۰،۰۰۰ نفر به این بیماری مبتلا می‌شوند. ۴ مورد از ۱۰ مورد سرطان می‌توانند از طریق تغییر شیوه زندگی از جمله رژیم غذایی پیشگیری شوند.

در ادامه همراه ما باشید تا با برخی از مواد غذایی که می‌توانند در جلوگیری از سرطان بسیار موثر باشند آشنا شوید:

۱) چای سبز

چه خوراکی‌هایی باعث مرگ تدریجی می‌شوند؟

برخی مطالعات آزمایشگاهی نشان داده‌اند که عصاره‌های چای سبز می‌توانند رشد سلول‌های سرطانی را متوقف کنند. چای سبز حاوی موادی به نام پلی فنول‌ها (Polyphenols) و زیر گروهی به نام کاتچین (Catechin) است که از نظر دانشمندان خاصیت آنتی‌اکسیدانی دارند.

 یک واقعیت کلی که می‌دانیم این است که چای در آسیا به طور گسترده مصرف می‌شود و میزان بسیاری از سرطان‌ها در آسیا، بسیار پایین‌تر از سایر نقاط جهان می‌باشد.

چای سبز حاوی آنتی‌اکسیدان است بنابراین برای بدن بسیار مناسب خواهد بود. بهتر است حتما حداقل یک فنجان از آن را در روز بنوشید. چای سبز می‌تواند به هضم، عملکردهای مغزی و تقویت روحیه شما بسیار کمک کند.

۲) گوجه فرنگی

چه خوراکی‌هایی باعث مرگ تدریجی می‌شوند؟

بدون شک قبلا شنیده‌اید که غذاهای مدیترانه‌ای برای سلامتی شما بسیار مناسب هستند. یکی از مواد اصلی این غذاها، گوجه فرنگی است.

تحقیقاتی که توسط NIHR و مرکز سرطان انگلستان انجام شده است، نشان داد مردانی که بیش از ۱۰ عدد گوجه فرنگی یا فرآورده‌های آن را در هفته می‌خورند، در مقایسه با آقایانی که کمتر از ۱۰ عدد گوجه فرنگی مصرف می‌کنند، ۱۸٪  کمتر در خطر ابتلا به سرطان پروستات قرار می‌گیرند.

گوجه فرنگی حاوی مقدار زیادی آنتی اکسیدان مؤثر به نام لیکوپن (Lycopene) است که هنگام پخت و پز آزاد می‌شود. می‌توانید از گوجه فرنگی‌ها در بسیاری از غذاها مانند سالادهای خوشمزه، لازانیا یا گراتین (نوعی غذای فرانسوی) استفاده کنید.

۳) روغن زیتون

چه خوراکی‌هایی باعث مرگ تدریجی می‌شوند؟

یکی دیگر از مواد تشکیل‌دهنده غذاهای مدیترانه‌ای که اغلب به تمام دستورالعمل‌ها اضافه می‌شود، روغن زیتون است.

این چربی اشباع نشده به طور گسترده به عنوان روغن برای پخت و پز و سالاد مورد استفاده قرار می‌گیرد و ممکن است یک ماده غذایی ضدسرطان نیز باشد. میزان سرطان پستان در کشورهای مدیترانه ۵۰ درصد کمتر از ایالات متحده است.

خوردن یک رژیم غذایی سالم با روغن زیتون به عنوان منبع اصلی چربی می‌تواند میزان ابتلا به سرطان را به میزان قابل توجهی کاهش دهد. مطالعات نشان داده است که روغن زیتون می‌تواند به جلوگیری از سرطان پستان و روده بزرگ کمک بسیاری کند.

روغن زیتون سرشار از ویتامین‌ها و آنتی‌اکسیدان‌هایی است که به بدن کمک می‌کنند سمومی که به  DNA ما آسیب می‌رسانند را از بین ببرد و خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهد.

مطمئن شوید که ۱۰۰٪ روغن زیتون خام را برای مصارف خود خریداری می‌کنید.

۴) سیر

چه خوراکی‌هایی باعث مرگ تدریجی می‌شوند؟

چندین مطالعه، ارتباط بین افزایش مصرف سیر و کاهش خطر ابتلا به برخی سرطان‌ها از جمله سرطان معده، روده بزرگ، مری، لوزالمعده و پستان را نشان می‌دهند.

طبق اعلام موسسه ملی سرطان، هرچه میزان مصرف سیر خام و پخته شده بیشتر شود، خطر ابتلا به سرطان معده و روده بزرگ کمتر می‌شود.

اثرات محافظتی سیر ممکن است به دلیل خاصیت ضدباکتریایی و یا توانایی آن در جلوگیری از ایجاد سرطان، از کار انداختن فعال‌کننده‌های سرطان، افزایش ترمیم DNA، کاهش تکثیر سلولی یا کاهش مرگ سلول باشند.

دستورالعمل‌های سازمان بهداشت جهانی برای ارتقاء سلامت عمومی بزرگسالان، روزانه ۲ تا ۵ گرم سیر تازه (تقریبا یک گل سیر کامل) یا ۰٫۴ تا ۱٫۲ گرم پودر سیر خشک را توصیه می‌کنند.

۵) بلوبری

چه خوراکی‌هچه خوراکی‌هایی باعث مرگ تدریجی می‌شوند؟ایی باعث مرگ تدریجی می‌شوند؟

تحقیقات أخیر که توسط دکتر یوجیانگ فانگ، که در دانشکده پزشکی در دانشگاه میسوری-کلمبیا فعالیت می‌کند، در تحقیقات آسیب‌شناسی و انکولوژی نتایج جالبی به دست آورد.

این تحقیقات نشان می‌دهند که عصاره بلوبری باعث می‌شود سلول‌های سرطانی نسبت به پرتودرمانی حساس‌تر باشند، و همچنین رشد غیرطبیعی سلول را که باعث توسعه سرطان می شود را کاهش دهد. محققان می‌گویند که تحقیقات بیشتری لازم است، اما یافته‌های آن‌ها نشان می‌دهد که بلوبری یک روش درمانی امیدوارکننده برای سرطان دهانه رحم و سایر سرطان‌ها خواهد بود.

مصرف آب بلوبری همچنین برای پیشگیری و درمان عفونت‌های دستگاه ادراری فوق‌العاده است.

۶) سبزیجات چلیپایی (صلیبی)

چه خوراکی‌هایی باعث مرگ تدریجی می‌شوند؟

محققان توصیه می‌کنند که مصرف مقدار زیادی از سبزیجات چلیپایی (صلیبی) نظیر کلم پیچ، کلم بروکلی، کلم بروکسل یا فندقی و گل کلم می‌توانند ریسک ابتلا به بیماری قلبی را کاهش دهند. سبزیجات صلیبی شامل گیاهانی از جنس کلم‌ها است که سبزیجات زیر را شامل می‌شوند:

آرگولا یا شابانک (Arugula)
بوک چوی (Bok choy)
کلم بروکلی
جوانه کلم
کلم
گل کلم
کلم برگ
ترب کوهی
کلم پیچ
تربچه
روتاباگا (Rutabaga)
شلغم
آب تره
واسابی (Wasabi)

سبزیجات صخره‌ای سرشار از مواد مغذی، از جمله چندین کاروتنوئید (بتاکاروتن، لوتئین، زاکسانتین) ویتامین‌های C ، E و K، فولات و مواد معدنی هستند. آن‌ها همچنین منبع خوبی برای فیبر می‌باشند.

تحقیقات متعددی نشان می‌دهند که این گروه از سبزیجات ممکن است جزو غذاهای ضد سرطان باشند. محققان دریافتند که ترکیبات موجود در این سبزیجات می‌توانند از شما در مقابل فاکتورهایی که به DNA سلول‌هایتان آسیب می‌رسانند محافظت کنند. همچنین ممکن است از شما در برابر مواد شیمیایی ناشی از سرطان، کند شدن رشد تومورها و از بین بردن سلول‌های سرطانی کمک بسیاری کنند.

۷) غلات کامل

چه خوراکی‌هایی باعث مرگ تدریجی می‌شوند؟

بهتر است که از غلات کامل بیشتر استفاده کنیم تا خطر ابتلا به دیابت و بیماری‌های قلبی را کاهش دهیم.

طبق تحقیقات انجام شده، انواع مختلفی از ترکیبات سالم در غلات سبوس‌دار مخلوط می‌شوند که این ماده غذایی را به یک ماده ضدسرطانی تبدیل می‌کنند.

بنابراین، در لیست خرید خود آرد، گندم، برنج قهوه‌ای، گندم سیاه، بلغور، کوینولا، کوسکوس (بلغور آبپز با کاهو و آبلیمو و گوشت) گندم کامل و ذرت را اضافه کنید.

۸) انگور

چه خوراکی‌هایی باعث مرگ تدریجی می‌شوند؟

انگور و آب انگور هر دو منابع غنی از رسوراترول (Resveratrol) هستند؛ یک فیتوشیمیایی که برای اثرات ضدسرطانی به خوبی شناخته شده است. پوست انگور حاوی بیشترین رسوراترول است. رسوراترول در انگور قرمز، بنفش و سبز یافت می‌شود که مقدار آن بیشتر به شرایط رشد بستگی دارد تا رنگ یا نوع انگور!

برخی تحقیقات حاکی از توانایی رسوراترول در کاهش رشد سلول‌های سرطانی و جلوگیری از ایجاد تومور در سلول‌های لنفاوی، کبد، معده و پستان است. رسوراترول‌ها همچنین باعث مرگ تومورهای سرطان لوسمی و روده بزرگ می‌شوند.

این نکته اهمیت دارد که بدانید انگور حاوی مقادیر بیشتری از سموم دفع آفات نسبت به سایر میوه‌ها است. اگر می‌توانید آن را به صورت ارگانیک خریداری و مصرف کنید.

حذف مواد غذایی زیر برای داشتن یک رژیم غذایی سالم و جلوگیری از ابتلا به سرطان

نوشابه

چه خوراکی‌هایی باعث مرگ تدریجی می‌شوند؟

کارخانه‌های تولید نوشابه می‌گویند که نوشیدنی‌های آن‌ها حاوی مواد مغذی و ویتامین‌های بسیاری است اما شما گولشان را نخورید. نوشابه برای شما ضرر دارد، آنقدر حاوی شکر است که اگر هر روز آن را مصرف کنید قطعا دچار دیابت خواهید شد. به طور کل نوشابه از مقدار زیادی قند، مواد غذایی و مواد نگهدارنده تشکیل شده است.

نوشابه همه چیز را در بدن شما، از پوست، سطح قند خون گرفته تا هورمون‌ها و خلق و خوی شما را به هم می‌زند. تحقیقات نشان داده است که نوشیدن نوشابه با قاعدگی زودرس و کیفیت پایین مایع منی مرتبط است.

چه چیزی است که نوشابه را مضر می‌کند؟

نوشیدنی‌های گازدار سرشار از قند، رنگ‌های غذایی و مواد نگهدارنده هستند. نمونه‌های بدون قند نیز انتخاب‌هایی سالم‌تر محسوب نمی‌شوند زیرا حاوی شیرین‌کننده‌های مصنوعی مضر هستند. آبمیوه‌ها و اسموتی‌هایی که امروزه در خانه درست می‌شوند بهترین گزینه برای جایگزینی هستند. مواد نگهدارنده برای بدن انسان مناسب نیستند و باید از آن‌ها دوری کرد.

مواد غذایی کنسرو شده

هنگامی که فرصت کافی برای آشپزی ندارید غذای کنسرو شده جایگزین خوبی برای غذای تازه است اما باید تا حد امکان غذای تازه مصرف کنید.
مواد غذایی کنسرو شده منبع مخفی قند هستند و حاوی مواد نگهدارنده می‌باشند.
خطر ابتلا به بسیاری از بیماری‌های مزمن مانند سرطان، بیماری‌های قلبی، چاقی، دیابت، اختلال در سیستم عصبی و آلزایمر با مصرف غذاهای تازه و بسته بندی نشده کاهش می‌یابد.

قند

چه خوراکی‌هایی باعث مرگ تدریجی می‌شوند؟

احتمالاً شنیده‌اید که می‌گویند شکر اعتیادآور است بله  این کاملا درست است. خوردن قند باعث افزایش یک ماده شیمیایی نشاط آور به نام دوپامین در مغز شما می‌شود.

همچنین شکر باعث سریع‌تر پیر شدن پوست شما خواهد شد. شکر به کبد شما آسیب می‌رساند و باعث مقاومت در برابر انسولین می‌شود و اثرات بد دیگری نیز به همراه دارد. بنابراین سعی کنید به جای قند، عسل را در چای و قهوه خود بریزید. همچنین تا حد امکان غذای تازه بخورید، تمام غذاهای فرآوری شده و وعده‌های غذایی آماده حاوی شکر هستند.

فرآورده‌های گوشتی

فرآورده‌های گوشتی به عنوان تکه‌های یخ زده، غذاهای آماده گوشتی، گوشت‌های پخته شده، گوشت‌های خرد شده، گوشت‌های سرد و گوشت‌های آماده نیز شناخته می‌شوند که از پیش آماده شده اند. اغلب کالباس یا نان‌های گوشتی هستند که در ساندویچ‌ها برش خورده و سرد یا گرم سرو می‌شوند. می توان آن‌ها را کاملا بسته‌بندی شده در سوپر مارکت یا فروشگاه مواد غذایی خریداری کرد.

فرآورده‌های پر از نیترات، سدیم، مواد نگهدارنده و مواد افزودنی است. همچنین شما همیشه مطمئن نیستید گوشتی که خریداری می‌کنید کجا بوده و چه چیز دیگری به آن اضافه شده است. همه این مواد می‌توانند خطر ابتلا به سرطان، بیماری‌های قلبی‌، دیابت و حتی مشکلات رفتاری و مشکلات یادگیری را در کودکان افزایش دهند.

ما به شما توصیه می‌کنیم که از خوردن این غذاها خودداری کنید. بهتر است برای خرید گوشت مرغوب از قصاب خود مقدار بیشتری پول بپردازید، حتی اگر مقدار کمی گوشت تهیه کنید. درواقع، لازم نیست که شما هر روز گوشت بخورید، این فقط طرز فکری است که شرکت‌های تولید گوشت‌ می‌خواهند شما آن را باور کنید!

روغن‌های گیاهی

چه خوراکی‌هایی باعث مرگ تدریجی می‌شوند؟

روغنهای گیاهی مانند گلرنگ، آفتابگردان، ذرت، روغن پنبه و سویا سرشار از نوعی چربی هستند که به اسید لینولئیک (Linoleic acid) معروف است. هنگامی که این روغن‌ها جایگزین چربی‌های اشباع شده در رژیم غذایی می‌شوند، می‌توانند LDL یا کلسترول “مضر” را کاهش دهند. با این حال، مراقب کیفیت روغنی که مصرف می‌کنید باشید.

همچنین، اگرچه مصرف این روغن‌ها حتی به مقدار کم برای ما مفید است، اما همین مقدار کم هم ممکن است اثرات مضر به همراه داشته باشد. ۱۲ گرم اسید لینولئیک در روز برای زنان بین ۱۹ تا ۵۰ سال و ۱۷ گرم برای مردان در همان سن توصیه می‌شود. مقدار مصرف آن پس از سن ۵۱ سالگی باید کمی کاهش یابد.

یک قاشق غذاخوری روغن ۱۲۰ کالری دارد و حاوی ۱۰ گرم اسید لینولئیک است. بنابراین مصرف بیش از حد آن در رژیم غذایی می‌تواند منجربه افزایش وزن و چاقی شود.

برگ سبزیجات سبز تیره

برگ سبزیجات سبز تیره مانند اسفناج و کاهو منبع خوبی از آنتی‌اکسیدان‌ها، بتاکاروتن و لوتئین هستند. برخی مطالعات آزمایشگاهی نشان داده‌اند که مواد شیمیایی موجود در این مواد غذایی ضدسرطان ممکن است رشد برخی از انواع سلول‌های سرطانی را محدود کنند.

میانگین امتیازات ۵ از ۵
دیدگاه شما

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

محدودیت زمانی مجاز به پایان رسید. لطفا کد امنیتی را دوباره تکمیل کنید.