طرز تهیه و پخت سیب زمینی شکم پر

زمان مطالعه: 3 دقیقه

طرز تهیه و پخت سیب زمینی شکم پر

سیب زمینی شکم پر یکی از گزینه‌های مناسب برای شام و ناهار شماست که هم موردپسند بزرگسالان و هم کودکان می‌باشد. درست است که طعم و مزه غذا از مهم‌ترین فاکتورهای آشپزی محسوب می‌شود، اما فراموش نکنیم که ظاهر غذا هم از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و سهم زیادی در اشتهای افراد دارد. سیب زمینی شکم پر یکی از غذاهایی است که هم پخت آسانی دارد و زمان کمی را به خودش اختصاص می‌دهد و هم طعم و مزه و البته ظاهر فوق‌العاده‌ای دارد.

طرز تهیه و پخت سیب زمینی شکم پر

در ادامه همراه ما باشید تا با طرز تهیه سیب زمینی شکم پر و ارزش غذایی آن آشنا شوید.

مواد لازم برای ۴ نفر :

  • سیب زمینی بزرگ : ۲ عدد
  • روغن آفتابگردان : ۱ قاشق چای خوری
  • پیاز کوچک (خرد شده) : ۱ عدد
  • ریشه زنجبیل (رنده شده) : ۲.۵ سانتی متر
  • پودر زیره سبز : ۱ قاشق چای خوری
  • پودر تخم گشنیز : ۱ قاشق چای خوری
  • پودر زردچوبه : ۱.۲ قاشق چای خوری
  • ماست و گشنیز تازه : به مقدار لازم
  • فلفل، نمک و پودر سیر : به میزان دلخواه

طرز تهیه سیب زمینی شکم پر:

طرز تهیه و پخت سیب زمینی شکم پر

فر را بر روی ۱۹۰ درجه سانتیگراد یا ۳۷۵ درجه فارنهایت و برای مدت ۱۰ دقیقه گرم کنید. به وسیله چنگال در داخل سیب زمینی‌ها، سوراخ‌هایی نسبتاً عمیق ایجاد نمایید.

پس از گذشت ۱۰ دقیقه، سیب زمینی‌ها را در فر قرار داده و به مدت ۴۰ دقیقه و یا تا زمانی که به طور کامل پخته و نرم شوند، بپزید. هر یک از سیب زمینی‌ها را با چاقو به دو نیم تقسیم کرده و به وسیله قاشق، داخل آن‌ها را خالی کنید. البته برای این کار، لایه‌ای را در کنار پوست باقی بگذارید تا سیب زمینی، حالت خود را به خوبی حفظ کند.

روغن را در ماهی تابه‌ای نچسب ریخته و پیاز خرد شده را برای مدتی در روغن تفت دهید تا نرم شود. زنجبیل تازه که پیش از این با طرف ریز رنده، رنده کرده بودید را به همراه پودر گشنیز، زردچوبه و پودر زیره سبز به پیاز داغ اضافه کنید.

شعله اجاق گاز را کم کرده و به مدت ۳ دقیقه اجازه بدهید تا مواد تفت داده شوند؛ سپس سیب زمینی‌های پخته شده که از داخل پوسته خارج شده‌اند را له کرده و به مواد فوق اضافه کنید، حال نمک، فلفل و کمی پودر سیر را به آن‌ها اضافه کنید.

پس از اضافه کردن سیب زمینی‌های له شده، مدت ۳ دقیقه دیگر، حرارت دادن را ادامه دهید. در ضمن در طول این مدت، مرتب مواد را به هم بزنید.

به این ترتیب، مواد داخل سیب زمینی‌ها آماده شده و نوبت به پر کردن هر یک از پوسته‌های سیب زمینی با مواد می‌رسد. در پایان، بر روی مواد هر یک از سیب زمینی‌ها یک قاشق غذاخوری سرپر، ماست و مقداری برگ گشنیز خرد شده، بریزید.

ارزش غذایی سیب زمینی شکم پر :

۲۱۲ کیلو کالری انرژی، ۲.۵۴ گرم چربی، ۰.۳۱ گرم چربی اشباع شده، ۰.۴ میلی گرم کلسترول، ۳.۳۵ گرم فیبر

میانگین امتیازات ۵ از ۵
دیدگاه شما

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

محدودیت زمانی مجاز به پایان رسید. لطفا کد امنیتی را دوباره تکمیل کنید.