اکستنشن مو روشی آسان و جدید برای افزایش حجم، بلندی و تغییر رنگ موهاست. این روش بسته به جنس موی مورد استفاده در آن به دو صورت اکستنشن موی مصنوعی و اکستنشن موی طبیعی انجام میشود.
این موها بصورت موقت و یا دائمی در سایز، فرم و رنگهای مختلف موجود هستند و شما با توجه به شرایط خاص خود میتوانید یکی از آنها را انتخاب کنید تا ظاهری جذاب به شما بدهد.
شما میتوانید در مورد انواع اکستنشن مو و چگونگی آنها از متخصصان مو و زیبایی در سالن زیبایی مهناز اکستنشن مشاوره رایگان دریافت کنید.
بهترین روشهای اکستنشن مو:
-
اکستنشن موی کلیپسی
اکستنشن مو کلیپسی یکی از پرطرفدارترین و کاربردیترین انواع اکستنشن مو است. در این نوع اکستنشن، دستهای از موها بر پایهای از پارچه یا سیلیکون به همراه چند گیره قرار میگیرد. با استفاده از این گیرهها میتوان اکستنشن را بدون نیاز به حرارت یا چسب به موهای طبیعی متصل کرد. این اکستنشن در انواع و رنگهای مختلف در بازار موجود است.
-
اکستنشن موی رینگ یا حلقهای
در این اکستنشن، دسته موها به یک حلقه متصل هستند که نزدیک ریشه مو نصب میشوند و ظاهری طبیعی به آن میبخشند.
-
اکستنشن موی چسبی
در اکستنشن چسبی موهای طبیعی با استفاده از چسب و حرارت به دسته مو اکستنشن متصل میشوند. این روش باید توسط افراد متخصص انجام شود. این اکستنشن نیمه دائمی بوده و ۶ تا ۸ هفته دوام دارد.
-
اکستنشن موی دم اسبی
در اکستنشن دم اسبی از دسته موهای دم اسبی آماده برای نصب استفاده میشود که قابلیت استفاده برای چندین بار را دارد.
-
اکستنشن مو لیزری یا فیوژن
فیوژنها دستههای اکستنشن آماده هستند که بوسیله دستگاه حرارتی مخصوص و چسب به موهای طبیعی متصل میشوند. این روش بدلیل اینکه با چسب داغ متصل میشوند، میتواند به ریشه مو را تحت تاثیر قرار داده و بهتر است در افرادی که موهای طبیعی کمی دارند استفاده نشود. این اکستنشن نیمه دائمی بوده و بسته به رشد موهای طبیعی، هر ۲ تا ۳ ماه یکبار به تمدید و جابجایی موقعیت احتیاج دارند.
-
اکستنشن دوخت مو
در اکستنشن دوخت، ابتدا چند بافت ظریف در قسمت پایه مو انجام شده و سپس دستههای کوچک اکستنشن به بافتهای پایه دوخته میشوند. این اکستنشن نیمه دائمی بوده و بسته به میزان مراقبت، حدود ۴ تا ۶ ماه دوام دارد.
-
اکستنشن موی میکرولینک
در اکستنشن میکرو لینک، دسته اکستنشن و تار موی طبیعی با آستر سیلیکونی یا مهرههای بسیار ریز، به یکدیگر متصل شده و با ابزار مخصوص، مهره را روی محل اتصال اکستنشن فشار میدهند تا فیکس شود. اکستنشن میکرو لینک نیمه دائمی بوده و حدود ۴ تا ۶ ماه دوام دارد.
-
اکستنشن موی آمبره
در اکستنشنهای آمبره از سایههای مختلفی استفاده شده و افراد میتوانند بسته به رنگ مویشان، رنگ و سایه متناسب را انتخاب کنند.
-
اکستنشن میکروکراتین
در اکستنشن میکروکراتین از چسب کراتین که نوعی چسب گیاهی است برای اتصال استفاده میکنند. دسته موها میتوانند ۴ تا ۵ سانتیمتری باشند و این دستهها با ریموور به راحتی قابل برداشتن هستند.
اگر در ریشه های موی سر خود احساس درد دارید، حتما مقاله “ علت درد ریشه مو و پوست سر چیست؟ ” را مطالعه نمایید.
انواع اکستنشن مو از لحاظ ماندگاری:
-
اکستنشن مو موقت
در اکستنشن مو موقت میتوان پس از اتصال اکستنشن، به صورت روزانه و یا هفتگی آن را جدا کرده و سپس دوباره نصب کرد. بهترین روش برای این نوع اکستنشن، اکستنشن مو گیرهای است.
-
اکستنشن مو نیمه دائمی
در اکستنشن نیمه دائمی از روش چسبی یا نواری برای نصب موها استفاده میشود. این نوع اکستنشن بین ۶ تا ۸ هفته دوام دارد. این روش بسیار طبیعی بنظر میرسد.
-
اکستنشن مو دائمی
در این روش، عمر اکستنشن بین ۶ تا ۸ ماه است. برای بالا رفتن کیفیت اکستنشنها باید آنها را هر ۴۵ روز یک بار ترمیم کرد.
قیمت انواع اکستنشن مو:
هزینه اکستنشن مو میتواند با توجه به عوامل مختلفی از جمله نوع مو اکستنشن، رنگ مو، شهرت و مهارت متخصص و همچنین روش آن و مواد مورد نیاز برای نصب متفاوت باشد. به همین دلیل قیمت اکستنشن مو کلیپسی نسبت به اکستنشن مو با لیزر بیشتر است چراکه به زمان و تخصص بیشتری نیاز دارد.